2777
2789
عنوان

به خاطر داداشم کارم هرروز شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 50 پست
دلم میسوزه براش اصلا دختره تحویل نگرفتیم

اگر خانوادت راضی نباشن اگر اون دخترم واقعا دختر خوبی باشه اتفاقا بعدش هردو باهم عذاب میکشن هم خانوادت چون دوسش ندارن مس نمیتونن تحویلش بگیرن یا بهش،محبت کنن و اون دختر هم رنج خواهد برد اگر واقعا دختر خوبی باشه .اونم خانواده تورو دوست نخواهد داشت چون محبت قلبی همیشه دوطرفست و لین باعث نیشه ازدواج از اول با یک پایه سست بنیان گزاری بشه و آخرشم در بهترین حالت قطع رابطه اتفاق میفته اگر برادرت باهاش ادامه بده. اینجور ازدواجا سر نگیرن بهتره اون دخترم با کسی باشه که بهش علاقه داره و خانوادشم دوسش دارن و بهش میخورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه وضع مالی ما اونا خیلی پایینتر بودن

حق داشتین بنظرم

بالاخره باید حداکثر چیزا مثل هم باشن تا بشه باهم پیش برین

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
نه وضع مالی ما اونا خیلی پایینتر بودن

خیلی مهمه اتفاقا هم کفو بودن مالی بسیار مهمه و هم کفو بودن فرهنگی و اخلاقی . مثلا بازاری فقط باید با بازاری ازدواج کنه. تیپ اخلاقیشون با خانواده های کارمندی و فرهنگی خیلی فرق داره

ترو خدا اشتباه نکنید یه مدت دیگه پسره میاد میگه اشتباه کردم ما دچار این اشتباه شدیم هیچی از خانواده دختر به ما نمی‌خورد داداشم خودسری کرد رفت عقد کرد الان مثل چی پشیمونه ولی با دوتا بچه دیگه کاری نمیشه کرد 

بحثی هم شد بین شما و اونا 

خانوادش که چیز بدی نگفتن؟ 

چقدر اختلاف طبقاتی داشتین؟ دختر خودش دختر خوبی بود ؟ یکم‌نگران شدم برا دختره که شاد وضع مالیشون بد بوده دلش بشکنه نمیدونم🥲

خیلی ناراحتیم میگم عیبی نداره بزارید ازدواج کنن عاشقن

بنظرم داداشت الان تو فازه، حتی اگه ازدواج کنن ممکنه پشیمون بشه 

خیلی چیزا بعد از ازدواج تازه میفهمی باید بهشون توجه میکردی

اختلاف طبقاتی زیاد اصلا خوب نیست

مگه اینکه کلا چشم پوشی کنید ازش

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
بحثی هم شد بین شما و اونا خانوادش که چیز بدی نگفتن؟ چقدر اختلاف طبقاتی داشتین؟ دختر خودش دختر خوبی ب ...

عزیز دل میگه بهمون نمیخوردن مطمئن باش هیچوقت به تنهایی فقط وضعیت مالی باعث نمیشه یک دخترو کسی رد کنه . بحث فرهنگی و اخلاقی و سطح فرهنگی خانواده ها باید به هم بخوره‌. یکی که سطح فرهنگی بالایی داشته مشکلات مالی باعث شده زندگیشون افت کنه بازم زمین تا آسمون بین اونا فرقه از لحاظ تیپ رفتاری و اخلاقی با کسایی که از لحاظ نه فقط مالی از لحاظ اخلاقی و فرهنگی هم کاملا متفاوتن.

بحثی هم شد بین شما و اونا خانوادش که چیز بدی نگفتن؟ چقدر اختلاف طبقاتی داشتین؟ دختر خودش دختر خوبی ب ...

نه خانوادش خیلی رکن 

هر چیزیو به زبون میارن مثلا به خواهرم تو جلسه اول گفتن چقدر لاغری به من گفتن موهات چقدر کم پشته به دامادمون گفتن پوستت چقدر بده و….