2777
2789

عین نقره است .ضرر نداره .مخصوصا طلا روس اصل باشه .اگر طلا روس اصل باشه و اب طلا نزنند با شست و شوی دایم و‌حمام رنگش نمیره .

النگو و انگشتر داره .خوشگلند .از ژوپینگ خوشگلتره .

ژوپینگ برند زیور الاته .ولی شبیه طلا نیست .ولی رنگش نمیره .

من انگشتر و النگوش را دارم .ولی باید اصل باشه نه الکی اسمش طلا روس باشه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طلا اصلی ک نمیشه ، سالها است نمیخرم 

همون انگشتر اولی ک گفتند رنگ ثابته آموزشگاه با ژل کار میکردم رنگش رفت 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
میشه عکس بدید؟

اپلود نمیشه متاسفانه ....ولی اگر دارید خودتون امتحان کن .مثل نقرس .بشوری بیشتر برق میزنه .اگر اب طلا نداشته باشه

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

طلا اصلی ک نمیشه ، سالها است نمیخرم همون انگشتر اولی ک گفتند رنگ ثابته آموزشگاه با ژل کار میکردم رنگ ...

مامانم طلا داره .باهم مقایسه کردم مو نمیزد .فقط طلا رنگش کمی پر رنگ تر بود.

مشکل طلا روس هم اینه کم از برنج استفاده کردند .باید دنبال سنگین پرکار باشی...حتما مال شما طلا روس نبوده

والا اون زمان که گرون خریدم و کلا مغازه ی معتبری بود

من از ان لاین شاپ خریدم ...فرصت مقایسه هست .

مغازه و خرید حضوری بیشترین ضرر بهم داد .

الان دو تا کیف خریدم از با سلام .

فرصت مقایسه خیلی خوب .کیفیشتون خوبه .خوشگلند .یکیهم ساده .

من میخواستم بخرم از همینایی که پک 6 تایی داره منظورتونه؟

اصلا اونا فرق دارند برنجی نیستند ...برنجی اسمش طلا روسه .پک‌های شش تایی اکسسوری هستند .یا .پلاستیکیه یا اهن یا استیل .

طلا روس یا برنجی شبیه به طلاست ‌.رنگش یک درجه کمتره .طلا روس سنتی مثلا.انگشتر طلا روس نگین دار.انگشتر طلا روس طرح طلا