2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو اگه ی نفر دیگه هم گوشیتو سرقت کنه و اشتباها فیلم منو پخش کنه حتما زندانت میکنم هر گهی هم نخوردی برو بخور....ببخشید ک ادبیات سخیفی ب کار بردم اما آنقدر قاطع باش ک بفهمه واست مهم نیست و پخش فیلم و عکست جرمه و مجازات داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من یکی رو دوس داشتم بعد خوب دو روز بهم پیام می‌دادیم بعدش گفت بیا همو ببینم توی پارک منم رفتم گفت بی ...

گ میخوره بگو ازت شکایت میکنم

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

من دارم میمیرم از ترس😭😭😭میگه تو باید تا تهش باهام باشی حالا که اومدی 😭💔

گوه خورده تو اون موقعیت فیلم نمیتونسته بگیره

داره ازت سواستفاده میکنه بگو میخام شکایت کنم ازت میترسه

دوستان نمی‌دونم تاحالا رفتین پلیس فتا یا نه اما یکی عکس پروفایل منو پخش کرد پلیس فتا گفت غلط کردی خب ...

😐😐

یعنی چی غلط کردی عکس خودته دوس داشتی گذاشتی پروفایل ب جای اون ادم به تو گیر دادن.‌‌اخر سر چی شد

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

مبارکت باشه.تا آخر عمرت باید باج بدی. زن زندگی آزادی.

😐😐

حیف ک تازه از تعلیقی در اومدم....

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

گمون نکنم فیلم داشته باشه اول بگو زر میزنی بفرس برام اگ داشت و فرستاد اونوقت با پلیس فتا درجریان بزار چون زوری بوده پدرشو در میارن خونوادتم در جریان نمیزارن

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید