2777
2789

من شوهرم شیفت شب بود و من این مواقع میام خونه مادرم قبل از رفتنش بحثمون شده بود و ازش دلخور بودم جدیدا خیلی ناراحتم میکنه فردا راهی سفره ۲ روزس و من ۲۰ دقیقه مونده بره اداره رفتم دیدمش و اون اصلا محلم نداد تو رومم نگاه کرد آخرم بهم فحش داد تیکه انداخت و رفت ..شما بودید چیکار میکردید 

مقصر دعوا کی بود؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم...یه زمانی عراقیا حمله کردن که کشور را غارت کنن وهمه با جون ودل جنگیدن..چی داخل مغزتون رخ داده که بیست میلیون افغانی داخل کشورمون دارن ثروت ملی ما را غارت میکنن وطرفداری ازشون میکنید؟؟وطن پرست باشیم

بیشتر ببینید

نمیدونم واقعا نمیخوام چیزی بگم دلتو بسوزونم یا خدا سرم بیاره ولی من از نامزدم جدا شدم ولی تا لحظه اخر هیچ توهین و فحاشی نکردیم به هم البته اونم داشت یجاهایی عصبی بازی در میاورد ولی من گفتم بذار محترمانه تموم شه که اونم اتیشش خوابید و الان بعد از جداییم حتی ازم پیش دیگران تعریف میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مسافرته بهش زنگ نزنخودش هن زتگ زد جواب بده ولی زودی نپر روی گوشی برداری دیرتر حواب بده

خیلی معذرت میخوام سگه ها میترسم بدتر شه ..انتظار داشت حتما از ظهر برم بمونم خونه...اخه دوشب پشت هم شیفته من معمولا از یه شب قبل میام فردا صبحش نمیام چون دوباره عصر میره پس‌فردا میام 

نمیدونم واقعا نمیخوام چیزی بگم دلتو بسوزونم یا خدا سرم بیاره ولی من از نامزدم جدا شدم ولی تا لحظه اخ ...

من اصلا هیچ فحشی بهش ندادم تا الان و همیشه اینجور مواقع سکوت کردم 

من نمیدم والا اون بددهنه

خب بهش بگو حرمت زن زندگیتو نگه دار بگو حیوان نیستیم که با فحش باهم حرف بزنیم و من مادر بچتم هر دعوایی هم هست فحاشی نکن بگو زندگی به اندازه کافی سخت هست ما نباید برای همدیگه سختترش کنیم وگرنه بچه ها هم دوروز دیگه پررو میشن سرمون سوار میشن 

همیشه از قبل بگو فلان مقدار پول میخام که خرج کجا کنم.ولی واقعا چه ادمیه..خانوادش مهم ترن یا بچه هاش

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم...یه زمانی عراقیا حمله کردن که کشور را غارت کنن وهمه با جون ودل جنگیدن..چی داخل مغزتون رخ داده که بیست میلیون افغانی داخل کشورمون دارن ثروت ملی ما را غارت میکنن وطرفداری ازشون میکنید؟؟وطن پرست باشیم

بیشتر ببینید

عزیزدلم حق باتویه اینقدر شوهرت عصبی بازی دراورده و بقول خودت خودشیفته بوده که افتادی تو تله روانی که اون برات ایجاد کردی منم خواهرم خودشیفته بود و سالها عذاب وچدان الکی بهم میداد درصورتی اون زندگیمو نابود کرده بود