2777
2789
عنوان

واقعا این اینستا ادم افسرده میکنه

1016 بازدید | 61 پست

یه دختره گیسوکمند هست یه دختر مجرده دیروز موتور خرید ۸٠٠ میلیون تومن🤦‍♀️اولش فکر کردم 80 میلیونه گفتم منم حتما میرم میخرم🤦‍♀️

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولشون کن همش چرت و دروغ

کاربر های آقا لطفا تو تاپیک من شرکت نکنید و ریپلای هم نکنید 🚫⛔خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

بیشتر ببینید
اینا ول کن همه خوشگل زیاده چرا انقد همه خوشگلننن

خوشگل و پولدار🤦‍♀️

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
من از وقتی شکیرا رو دنبال میکنم افسردگی گرفتمزیبایی هیکل چهره مو پوستاینا چه طور تیرگی ندارن خداییمو ...

بنظرم اگه خدا میخاست یه بنده بی نقص و خوشبخت بسازه قطعا میشد شکیرا انگار نه انگار در استانه ۵۰ سالگیه شبیه ۳۰ ساله هاست شایدم کمتر

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

وای منم دارمش دیدی !!!!

ببین چجوری چشم نمیخورن اینا 

من موهام پر پشت بود ی بار رفتم ارایشگاه دو تا دختر دیدن ازون موقع کچل شدم اینا ۶۰۰ هزار نفر میبیننشون یه تار موشون نمیریزه 

چه رمزی دارن که چشم زخم اثر نداره روشون 

تازه این بلاگره خونه مجردی از خودش داره