2777
2789
عنوان

پسرم میگه مرد از حیوان خطرناک تره

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 86 پست
اره درست میگه، کلا همه زنا حیوان رو انتخاب میکنن

😂😂

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
نه چون باشخصیتی موندی توذهنم راجبه عشقتون گفته بودین واینکه به چه علت نمیتونین باهاش ازدواج کنین اات ...

خدا رو شکر تو ذهنتون تصویر منفی ندارم.

چقدر تصادف جالبی و جالبه تو ذهنتون مونده داستانم. بله متاسفانه و هنوز نتونستم و دیگه نمیبینم تو خودم اصلا ازدواج رو. ی مورد دیگه هم پیش اومد، ولی شد مصداق "بد آوردی وگرنه با چنین ناز، اگر دل داشتم میبردی از من"

کاربر آقا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا رو شکر تو ذهنتون تصویر منفی ندارم.چقدر تصادف جالبی و جالبه تو ذهنتون مونده داستانم. بله متاسفانه ...

انشااله به وقتش اونی که براشماست سرراهتون قرارمیگیره وبراازدواجت تاپیک میزنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
انشااله به وقتش اونی که براشماست سرراهتون قرارمیگیره وبراازدواجت تاپیک میزنی

آخی ممنون از دعای خوبتون. ایشالا. واقعا همین کار رو میکنم و اینجا کلی تاپیک میزنم.

برای شما هم کلی آرزوهای خوب میکنم  

کاربر آقا

چه ربطی داره اینو نمیشه به همه تعمیم داد ک ممکنه شما با یه مرد تنها باشی ولی ایشون کار بدی نکنه مگه کم بودن زنایی ک از مردا سواستفاده کردن😐مردا هم مثل زنا انسانن هم خوب دارن هم بد

پسرت حرفش درسته

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
خودشه

بله، کاملا مشخص هست که ساختگیه. نمی دونم چه ایرادی داره افکار و عقایدش را به عنوان مرد و از زبان خودش مطرح کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

این دیگه چ مقایسه ای هست 

اتفاقا موقعه ای ک توی جنگل گیر افتادم و ی مرد پیدا کردم باید خوشحال باشم چون حامی پیدا کردم و ترسم کمتر میشه😂دیگه اون بنده خدا تو اون وضع چرا باید بفکر اونکارا باشه؟

خیلی منحرفید😂☹

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید
الان همه شعار میدن درصورتی که بخوان تو جنگل با خرس تنهابمونن سکته رو زدن

دقیقا همون پسرشون یک شب تک و تنها تو جنگل با حیوونا بمونه بعد 24 ساعت یک ادم ببینه قطعا از خوشحالی میترکه انگار الکیه رو به رویی با خرس و حیوانات وحشی