2777
2789

حدود سه سال پیش سر یک موضوع تو یک محیطی، یه سری افراد منو خیلی اذیت کردند. به زبون ساده قلدری کردند برام و من اون موقع ۱۷ سالم بود و سر این اتفاقات و کنکورم خیلی بهم ریختم. بعدش مقابلشون ایستادم، جوابشونو دادم، همشون جواب بدی هاشونو گرفتن اما تروماهای اون موقع هنوز روی روح و روان من باقی مونده. هنوز اذیت میکنند منو و حتی یه وقتا خواب میبینم ازشون..

و اینم بگم آزار و اذیت ها اون زمان خیلی شدید بودند و ساده نبودند 

چیکار کنم حل بشه این تروماها؟

این کاربری دست چندین نفر است.

اینا رو شیطان یادآوری میکنه و تا زمانی که به خدا پناه نبری دست از سرت بر نمیداره انقدر یادآوری میکنه تا زمین گیر و افسردت کنه وآیندتو تباه کنه

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید