2777
2789

جوری که همسرتون فکر نکنه از خانوادش بدت میاد یا دوست نداری باهاشون رفتو آمد کنی 

هر ماه یک ساعت خوبه بنظرتون ؟؟

مادر شوهری که اصلا دعوت نکنه و کلا آدم دعوتی نباشه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک ساعت هم ظلمه. یرو عصری مثلا یه چیزی هم ببر که دلبری بیشتر کنی پیش شوهر. نهاست ۲ساعت یاش والسلام

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

هفته ای یکبار شام یا ناهار برو

زیاد نیست ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
ما عقد موقت بودیم اوایلش زیاد میرفتم وقتی یادم میاد خجالت میکشمهر روز اونجا بودمبخاطر همین خیلی حرمت ...

وای یادم ننداز خواهر چند ماه اول منم همین بودم دیگه جنگ جهانی شد چند وقت قهر بودم حالا آشتی کردیم میخام یه جوری برم که از نظر همسرم اوکی باشه و زیاد روی هم نباشه 

اوف یاد اون روزا افتادم حرص میخورم چرا هر روز اونجا بودم 🤣🤣

بیشتر ببینید
وای یادم ننداز خواهر چند ماه اول منم همین بودم دیگه جنگ جهانی شد چند وقت قهر بودم حالا آشتی کردیم می ...

وای منم 😭😭😭 اصلا به خودم یاداوریش نمیکنم حالم بد میشه ای خدا

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

وای منم 😭😭😭 اصلا به خودم یاداوریش نمیکنم حالم بد میشه ای خدا

الان هر چند وقت میری ؟

من اصلا سر همون زیاد رفتن ها و دعوا ها

کلا الان خجالت هم میکشم برم چون به قول شما حرمت ها شکست 

بیشتر ببینید
جدی میگی؟دعوا برا چی آخه؟سره چی

زیاد جایی بری بی ارزش میشی

دیگه دعوا و بحث پیش میاد 

بیشتر ببینید
الان هر چند وقت میری ؟من اصلا سر همون زیاد رفتن ها و دعوا هاکلا الان خجالت هم میکشم برم چون به قول ش ...

وای خیلی حرمتا بین ما شکست 

فرق من و جاریم این بود 

الان انقور احترام اون حفظه انقدر خط قرمزهاش حفظه که حد نداره 

اروم اسه میره اسه میاد

ولی منه بدبخت ای خدا

الان ازدواج کردم همسرم مجبورم میکنه زیاد برم بیام

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊