2777
2789
عنوان

خواستگاری من بخیر بشه واقعا

327 بازدید | 24 پست

دو شنبه خواستگاریمه خانواده هامون سر مادیات ریختن توو سر هم  گرچه من و نامزدم بی طرفیم استرس نامزدم ندارم استرس خانواده ها دارم.  خواستگاری هم نیست نمی دونم ولی رسمی تره از قبل خانواده ها شناخت داشتن  امان از خانواده ایرانی

استرس دارم واقعا مشکلمم تاپیک قبل گفتم به مامانم گفتم زنگ زده مادرشوهرم گله و شکایت گرچه محترمانه هعی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابت چیزی ک تو تاپیک قبل گفتی ی قرار دادی بود بین شما چرا رفت گفت؟؟؟بعد ازدواج میرفتی کنار شوهرت کار ...

کلینیک به نام نامزدم نیست اگه بخوام همچین کلک بازی دربیارم به نامش نمی زنن قرار بوده یه جورایی انتقال سند به نامزدم کادو ازدواجمون باشه...

اگه عروسی بگیرم بعد برم اونجا اولا ناراحتی پیش میاد دوما انتقال سند نمیدن به نامزدم میگن تو برو اونجا کار کن ولی مال تو نمیشه

کلینیک به نام نامزدم نیست اگه بخوام همچین کلک بازی دربیارم به نامش نمی زنن قرار بوده یه جورایی انتقا ...

میگم چرا اصلا رفت بهشون گفت؟؟؟؟؟

خب انتقال سند ک انجام شد بعد عروسی  شمام میرفتی اونجا کنار شوهرت کار میکردی

این کجاش کلک بازیه ک زن و شوهر تو یه محیط باهم کار کنن؟؟؟ 

میگم چرا اصلا رفت بهشون گفت؟؟؟؟؟خب انتقال سند ک انجام شد بعد عروسی شمام میرفتی اونجا کنار شوهرت کار ...

خب یعنی من مفت و مجانی بشینم توو کلینیک شوهرم...عروسی هم بگیرن خونه هم بدن من فقط یه جهیزیه بیارم میگن نه اگه می خواین کلینیک برای خودتون باشه دیگه عروسی نه اگر عروسی می خواین رو کلینیک شوهرم کار کنه ولی برای خودش نیست و پول اجاره رو بده اما خب قطعا زیاد ازش نمیگیره حرفشون اینه عزیزم

خب یعنی من مفت و مجانی بشینم توو کلینیک شوهرم...عروسی هم بگیرن خونه هم بدن من فقط یه جهیزیه بیارم می ...

چ خانواده عجیبی

ب نظرم بسپار ب خانوادت هرچیم گفتن چیزی نگو

این ک این همه خدمات بدن ب بچشون اول زندگی عجیب نیست 

پدرشوهر منم دو واحد خونه داد بهمون عروسیم کاااامل خودش گرفت ی واحد تجاریم داد ب شوهرم ک من و شوهرم اونجا مشغولیم

منم فقط جهاز آوردم ک ۳ تیکشو پدرشوهرم گرفت

چون شرایطت مشابه بود تعجب کردم

خب یعنی من مفت و مجانی بشینم توو کلینیک شوهرم...عروسی هم بگیرن خونه هم بدن من فقط یه جهیزیه بیارم می ...

مامان منم میگه اگه عروسی بگیری و شوهرت اونجا کار کنه و اجاره بده به باباش تو دیگه نباید بری 

خودمون جدا برات مطب می گیریم منت سرت نباشه

هعی چقدر استرس دارم

واقعا امان از دست بعضی خانواده ها منم 9 ماه نامزدم پدرم هیچ برنامه ای برای جشن عقد نداره اسفند ماه محرمیت مون تموم شده باز دنبال اینکه فقط تاریخ بندازه عقب میگه بعد محرم صفر میگم خیلی دیر اون موقع میشه یکسال نامزدی چه خبر آخه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

مفت و مجانی چیه؟مگه زن و شوهر این حرفارو دارن؟

شوهرت قرار در قبال استفاده از جهازت به بابات پول بده؟

مثلا بگی دلری مفت و مجانی از وسایلم استفاده میکنی؟

چ خانواده عجیبیب نظرم بسپار ب خانوادت هرچیم گفتن چیزی نگواین ک این همه خدمات بدن ب بچشون اول زندگی ع ...

چی بگم والا گلم...

آخه هزینه ساخت کلینیک با وسایل و تجهیزاتش دور و بر کم کم ۲۰ میلیارد شده

گیر کردم واقعا