2777
2789
عنوان

خواستگاری من بخیر بشه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مفت و مجانی چیه؟مگه زن و شوهر این حرفارو دارن؟شوهرت قرار در قبال استفاده از جهازت به بابات پول بده؟م ...

راست میگیا😂😂😂انقدر استرس کشیدم مغزم قد نمیده آخه اینا یه جوری حرف می زنن آدم باورش میشه حق با اوناست

راست میگیا😂😂😂انقدر استرس کشیدم مغزم قد نمیده آخه اینا یه جوری حرف می زنن آدم باورش میشه حق با اون ...

چن سالته؟؟؟؟

مامانت خیلی عاقله 

عروسیتو بگیر بذار پسرشون تو کیلینیک خودشون باشه و اجاره بده تو هم جدا مطب خودتو بزن منت کسیم سرت نیست زبونتم درازه

زن و شوهر دیگ این حرفارو نداره دیگ بعد ازدواج همه چیتون یکی میشه

البته ب نظرم خانواده نامزدت یکم اخلاقای بخصوص دارن

فردا پس فردا نامزدت گولت نزنه ک مطبو بفروش یجا دیگ بخریم یا بیا تو مطب تو باهم کار کنیم

ب مامانت بگو همه چیو و بهتره ک مطب ب نام پدر یا مادرت باشه

چن سالته؟؟؟؟مامانت خیلی عاقله عروسیتو بگیر بذار پسرشون تو کیلینیک خودشون باشه و اجاره بده تو هم جدا ...

من ۲۴ سال 

گرچه از ۱۸ سالگی نامزدم و خانواده اش می‌شناسم از ۲۱ سالگی هم خودمون دوتا زیر نظر دورادور خانواده ها شناخت داشتیم از خودش واقعا مطمئن کاملا 

دوشنبه هم خواستگاری رسمی تره دعا کن بخیر بگذره

ب سلامتی و خوشبختی عزیزماما شناخت بعد ازدواج با قبلش خیلی فرق داره

نمی دونم والا مسافرت رفتیم ۳ سال هم پای هم موندیم دعوا و بحث و...کم نداشتیم ولی مدیریت شد دیگه هرچی بشه بعدش خیر خدا...

البته ب نظرم خانواده نامزدت یکم اخلاقای بخصوص دارنفردا پس فردا نامزدت گولت نزنه ک مطبو بفروش یجا دیگ ...

خودشون هم همین نظر رو دارن من داداشمم پزشکه گفتن یه جا میگیریم شما دوتا باشین مطمئن تر هم هست برای هردوتون