2777
2789
عنوان

برم برای عمل مادرشوهرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 58 پست
خعدت فکر میکنی باید چیکار کنیپ

نرم 

ولی اگ برم نمیتونم اینجوری بد برخود کنم اخلاق گندی دارم نمیتونم با کسی بد حرف بزنم مگ دیگ از دستم در بره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ات بهونه نمیگیره بعدشم بچه شیرخوار رو نمیشه تنها جایی گذاشت

خیلی بهانه گیره خودشم میفهمه

دو تا خانوما از اقوامش ک دوستشم داره خیلی بچه هاشون همسن بچه منه شیرخشکم میخورن میگ بچه هاشون اذیت میشن اگ بیان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچتم با خودت ببری روزه دو روزه برگرد

تو بیمارستان بچه کوچیک سخته با ویروسو اینا نمیبرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نرم ولی اگ برم نمیتونم اینجوری بد برخود کنم اخلاق گندی دارم نمیتونم با کسی بد حرف بزنم مگ دیگ از دست ...

اخلاقت بد نیس با روی باز چرایط تو بگو.

و بگو مادرم نمیتونه تنها بچه رو نگهداره. منم مث شما اتفاقا از خون بدم مءاد سر سزارینم یم درکتون کردم ک خیلی نزدیکم نشدین. بهتون حق میدادم . پرستار روزی 300 هست. همهه کار هم واستون میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
به هیچ عنوان نرواصن نرودخترمگه دیوانه ای بچه شیری توول کنی بری ولش کن

اونم اصلا نیومد تو بیمارستان انگار من نجست بودم

اونجا همه فهمیدن مادرشوهرمه بارفتاراش بعد عمل نمیتونستم راه برم پشت سرم راه میومد بلند بلند مسخرم میکرد پرستارا انقدر ناراحت شدن

شوهرم بوسم میکرد بعد اتاق عمل میگفت چیکار شده مگه بیا اینور لوسش نکن

ولی توخونه چون مادرم مجبور شد بره خونه اومد درحد غذا اونم اصلا مراعات نمیکرد زنگ میزد به فلانی میگفت فلان چیزو نخور بچه دلدرد میشه ولی بدای من میزد میگفت منو پسرم نمیتونیم نخوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کس دیگه نیست بره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید