2777
2789
عنوان

افتادن روکش

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 18 پست
اگه دورو برت دندونسازی هست برو اونجا.. دکترا خیلی چسب کم میزنن انگار چه خبره. من سال 96روکش دندونمو ...

دو ساله گذاشتم دو بار افتاده تا الان

من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶‍🌫️

میترسم دوباره قالب گیری کنه یه روکشدیگه بذاره .میگم بجای اون حیفه دو تا دندون دیگرو ترمیم کنم

نه بابا تو پول دادی هم دکتر هم لابراتوار وظیفه دارن کار درست رو برات انجام بدن 

اگه روکش مشکل داشته باشه بدون اینکه دوباره هزینه‌ بدی ، همین روکش رو میبرن لابراتوار ایرادشو رفع میکنن و دوباره دندون پزشک برات میچسبونه به دندونت 

منم بعد یک ماه کنده شد همینکارو کردن برام 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بابا تو پول دادی هم دکتر هم لابراتوار وظیفه دارن کار درست رو برات انجام بدن اگه روکش مشکل داشته ب ...

اخه اومدم یه شهر دیگه همون دکتر نیس

من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶‍🌫️

اخه اومدم یه شهر دیگه همون دکتر نیس

برو دندون پزشک همینو برات می‌چسبونه نگران نباش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲