2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حمد خوندم و صلوات فرستادم براتون ✨🌷

دیگه خیلی چیزا مهم نیست ، من تغییر کردم (: بزرگ شدم ...یکم ـ «صبر کردم »بدون اینکه بدونم دارم صبر میکنم و این خیلی سخت بود /به تو افتخار میکنم عزیزم به خاطر همه اون روزایی که صبر کردی در حالی که صبر کردن خیلی سخت بود +

بیشتر ببینید

توکل کن به خدا و توسل به امام زمان و توسل به بقعه سبز مشهد بکن و خیالت راحت باشه چیزی نیست ....

ایناهمش امتحانه امیدوارم از این امتحان سربلند بیرون بیای عزیزم ....

برای پسرت حمد خوندم انشاالله ک سالم و سلامت باشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
توکل کن به خدا و توسل به امام زمان و توسل به بقعه سبز مشهد بکن و خیالت راحت باشه چیزی نیست ....ایناه ...

ممنونم عزیزم خیلی توسل کردم خیلی التماس معصومین میکنم پناه برخدا یامولا یا صاحب زمان

الهی هیچ موقع عزیز انت مریض نشن

الهی آمین 

ان شاالله پسر شما هم هیچ مشکلی نداشته باشه بحق عمه سادات

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
سوره حمد شفا خوندم ان شاءالله همیشه سالم باشیدبرای مادر منم دعا کنید که ان شاءالله شفا پیدا کنه جواب ...

خدایا لیلا خانم سلامتیشون را بدست بیاره خوب خوب بشه الهی آمیین بحق امام حسین علیه السلام..حمد خوندم

خدایا لیلا خانم سلامتیشون را بدست بیاره خوب خوب بشه الهی آمیین بحق امام حسین علیه السلام..حمد خوندم

ان شاءالله خداوند همه مریضها رو شفا بده ممنون ازت خوهر گلم