2777
2789
عنوان

دلم برای ازدواج برادرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 129 پست

حق بهت میدم ،

خیلی سخته،

همه این هابی هم که میگن عاقله بالغه خودش خواسته فقط حرف مفت میزنن ،تو موقعیتش نیستن که اینطوری تز میدن ،

ولی شما اینو یادت نره،خلایق هر چه لایق ،

شما خودت رو آنقدر درگیر نکن،

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
اگه زودتر براش زن میگرفتین اینجوری نمیرفت با یکی ک اینقدر زندگی نکن هست بریزه رو هم

بابام نمیزاشت خرج نمیکرد براش بیچاره انقدر گفت برام دختری بگیرین بابامم خودش خراب بود زنباز بود رفت پولاش داد به زنش ولی به داداشم هیچی نداد حمایت نکرد اینم از بیکسی با این دوست شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا کی بچه اینارو نگه داره مادر من که خودش دنبال شوهره عمرا اگر نوه نگه داره

میفهمم و کاملا بهتون حق میدم 

واقعا شرایط سختیه 

عموی منم با یه دختر از سطح خانوادکی خیلی پایین ازدواج میکنه 

مسئله هم اصلا شرایط مالی خانوادش نبوده ولی از لحاظ فرهنگی صدها پله خود دختره و خانوادش پایین تر بودن 

با هزار جنجال عقد میکنن و  بعد 25 سال هنوزم ترکش ازدواج اشتباهش به هممون داره اصابت میکنه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
والا ما یه فامیل داریم با همین شرایط خانم اومد دو تا بچه داشت که ما هیچ وقت ندیدیمشون الان هم ۳ تا ب ...

بنظرت چرا من به این حسادت کنم؟ من فقط نگران ابروی خودمم

من خواستگارام همینطوری طعنه میزنن چه برسه اینارو هم ببینن

بنظرم اصلا نباید شوهر ادم درگیرمشکلات خانوادگی خودمون کرد

خواستگارات هم حرف زدن بگو هرکس قدرت انتخاب و عقل داره شریک زندگیشو انتخاب میکنه

بچه 33 سالشونه کدوم چاه حالا اگر زیر 20 سال بود تضمین بود که طلاق نگیرن؟ یا اگر مجرد زیر 25 سال بود ...

زنش اسکله طلاق میگیرن همش اهنگ لاتی میزاره خیلی مسخره ست

بچه 33 سالشونه کدوم چاه حالا اگر زیر 20 سال بود تضمین بود که طلاق نگیرن؟ یا اگر مجرد زیر 25 سال بود ...

بچه صد سالشم بشه  بازم بچه ست داداشش فقط عاشق شده عاشقم کر کوره هیچی رو نمیفهمه خانم سابقه زندگی متاهلی داشته حتما عقاید فکرش با برادر ایشون که سابقه تاهل داشته فرق میکنه دو تا بچه داره که ولشون کرده حتما با برادر ایشون که بچه نداره فرق میکنه حتی تفاوت سنی هم زیاده خانم ها زودتر به بلوغ فکری میرسن فکر کن ۷ سال هم بزرگتر باشه این خانم باید شرایط مشابه خودش پیدا کنه هم ازدواج کرده چم خم زندگی متاهلی رو دیده باشه هم سابقه داشتن فرزند داشته باشه

بنظرت چرا من به این حسادت کنم؟ من فقط نگران ابروی خودمم

ابروی هرکسی تو وجود خودشه ربطی به دیگران نداره

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید
بابام نمیزاشت خرج نمیکرد براش بیچاره انقدر گفت برام دختری بگیرین بابامم خودش خراب بود زنباز بود رفت ...

دقیقا سه تا از پسرای فامیل ما هم رفتن با زنهای ۱۰_۱۵ سال بزرگتر و بچه دار

یکیش طلاق گرفت زنه خونه پسره رو برداشت جای مهریه اش

یکی پسره خل شده خدا منو ببخشه واقعا قاطی کرده

یکی هم همچنان ادامه میدن نمیدونم چطور بشه

ولی اگه همون موقع که پسر میگه براش دختر مناسب پیدا کنیم این بلاها سرشون نمیاد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بعدم میگه که بچه هاش ول کرده به خاطر شوهر کسی که بچه ی خودش رها میکنه چه تضمینی داره که شوهر خودش ول نونه به خاطر کیس بهتر اینا همش نشونه ست آدم مگه جتما باید تجربه کنه که سرش بخوره به سنگ ؟ نشونه ست که میگه این خانم آدم مسئولیت پذیری نیست

بچه صد سالشم بشه بازم بچه ست داداشش فقط عاشق شده عاشقم کر کوره هیچی رو نمیفهمه خانم سابقه زندگی متا ...

یه میلیارد بیشتر تا الان خرجش کرده زنه بازم میگفت کاری برام نکرده 

چ بد مخصوصا پدر مادرت سنی ازشون گذشته اینکارا چیه رفتن پی عیاشی بجای اینکه بفکر دختر پسرشون باشن خب معلومه نتیجش میشه این

توهم حق داری آبروت درخطره اینایی که میگن مهم نیست فقط شعاره و چرت

مگراینکه پسره خیلی دوستت داشته باشه بااینا کنار بیاد 

امیدوارم همچین پسری گیرت بیاد 

چ بد مخصوصا پدر مادرت سنی ازشون گذشته اینکارا چیه رفتن پی عیاشی بجای اینکه بفکر دختر پسرشون باشن خب ...

بخدا همه خواستگارام فرار کردن رفتن کی منو میگیره تازه مامانم روانی هم هست جنون داره 

خدایی چطوری بلدن🤔منم ی مطلقم خونه نشینم کامل اونوقت انتظار دارم یکی بیادخاستگاریم🤣هییییچوقت بلد نبودم مخ کسیوبزنم واسه همین همیشه تنهام اعتقادم اینه تواگ مخ زن بودی شوهرتونگه میداشتی ترکت نمیکرد

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه