2777
2789
عنوان

دلم برای ازدواج برادرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 129 پست
والا کی بچه اینارو نگه داره مادر من که خودش دنبال شوهره عمرا اگر نوه نگه داره

یعنی چی ؟؟

مادرت دوست داره ازدواج کنه؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حق دارین

هرچقدم بگن انتخاب خودشه ودوسش داره وو

باید پشت دوست داشتن یه حداقل منطق باشه

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

این زنا چشون شوده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
والا کی بچه اینارو نگه داره مادر من که خودش دنبال شوهره عمرا اگر نوه نگه داره

با توجه به چیزی که راجع به مادرت میگی داداشت مامی ایشو داره دلیل انتخاب مسخرش هم همینه نه دعانویسی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
طلسم دعا نویس و.... همش 33 سالشونه همشایشون خودشون بالغن از الان هی نگین طلاق طلاق یه طرف داستان بر ...

شاید بچه آدم خودش خواست بندازه تو چاه یه تصمیم غلط گرفت مثل همین که ایندش داغون کرد پدر مادر باید عقب بکشن بگن تصمیم خودشه به ما مربوط نیست؟

چرا همه ی زنای سن بالا چتر انداختن رو مجردای کوچیکتر از خودشون 😑😑😑

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
از دست این داداشا بخدا فقط ماخواهرا باید حرص و جوش اینارو بخوریم هرکدوم یه مدلباید راهنمایی کنی حرف ...

من خواستگارام همینطوری طعنه میزنن چه برسه اینارو هم ببینن

کاش میدونستم تو سر این پسرا چی میگذره 

انگار عقلشون پاره سنگ برداشته

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا ما یه فامیل داریم با همین شرایط خانم اومد دو تا بچه داشت که ما هیچ وقت ندیدیمشون الان هم ۳ تا بچه از فامیل ما داره همشونم بهترین ازدواجها رو کردن الانن نوش نامزد کرده این حرفا چیه دعا طلسم حسادت زنها بهم تموم نمیشه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید
شاید بچه آدم خودش خواست بندازه تو چاه یه تصمیم غلط گرفت مثل همین که ایندش داغون کرد پدر مادر باید عق ...

بچه 

33 سالشونه 

کدوم چاه 

حالا اگر زیر 20 سال بود تضمین بود که طلاق نگیرن؟ 

یا اگر مجرد زیر 25 سال بود چی؟ 

شما ضمانت میکنی 

آینده رو دیدی؟ 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید