2777
2789
عنوان

دلم برای ازدواج برادرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 129 پست
بچه صد سالشم بشه بازم بچه ست داداشش فقط عاشق شده عاشقم کر کوره هیچی رو نمیفهمه خانم سابقه زندگی متا ...

من بشخصه تو زندگی احدی ننه قبل نه بعد ازدواج دخالت نمیکنم 

مگر من میخوام زندگی کنم 

برادرام هر دو خودشون انتخاب کردن هر دو خانماشون 

مث خواهرام هستن انقدر نزدیکیم 

احترام هر کس دست خودشه 

به من چی میرسه خودمو این وسط بندازم 

بعد میایند تاپیک میزنین مادر شوهرم این دخالت کرد 

اون دخالت و کرد جاری اینو گفت اونو گفت 

برای خودمون بده برای دیگران خوب........ 

نمیشه که 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
دقیقا سه تا از پسرای فامیل ما هم رفتن با زنهای ۱۰_۱۵ سال بزرگتر و بچه داریکیش طلاق گرفت زنه خونه پسر ...

خب همینااگه دحتر خوب وخوشکل حتی معرفی کنن بهش قبوال نمیکنه 

هرچندطرف اگه موقعیتش خوب باشه نمیاد یکی همسن مادربزرگش ازدواج کنه 

بیشتر مواقع دختره هم جواب رد میده بهشون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابام نمیزاشت خرج نمیکرد براش بیچاره انقدر گفت برام دختری بگیرین بابامم خودش خراب بود زنباز بود رفت ...

معمولا پسرای سن بالایی ک اینجوری با یکی اینجوری ازدواج میکنن متاسفانه اکثرا از بی کسی هست

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنش اسکله طلاق میگیرن همش اهنگ لاتی میزاره خیلی مسخره ست

دیگه عزیزم ما نمیتونیم کسی و طبق میل خودمون تربیت کنیم 

مسخره یا هر چی 

زشته این مدل حرف زدن در مورد کسی 

چون ایشون شبیه من نیستن اسکلن؟ 

دنیا بالغ بر 9 میلیارد جمعیت داره هیچ دو نفر شبیه هم نیستن 

مهم برادر تونه شاد باشن با همسرش

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
من بشخصه تو زندگی احدی ننه قبل نه بعد ازدواج دخالت نمیکنم مگر من میخوام زندگی کنم برادرام هر دو خودش ...

الان تو همین تاپیک ببین چند نفر گفتن که  همین شرایط داشتن و جدا شدن این دخالت نیست این باز کردن چشم گوشه به پسرت بگی که این آدم مناسب تو نیست من بیشتر تجربه دارم زندگی فقط عشق عاشقی نیست عقل هم میخواد که فردا نره خودش بدبخت کنه پدر مادر ها بچه ۱۰۰ سالشونم بشه بازم مسئولن باید راه چاه نشونش بدن این دخالت نیست این راهنمایه که سرش نخوره به سنگ بگه چه غلطی کردم

خب همینااگه دحتر خوب وخوشکل حتی معرفی کنن بهش قبوال نمیکنه هرچندطرف اگه موقعیتش خوب باشه نمیاد یکی ه ...

اتفاقا این سه تا که گفتم خانواده هاشون خیلی محترمن و دستشون به دهنشون میرسه😪

ولی اینو موافقم اگه براشون دختر مناسب معرفی بشه هم کلاس میذارن قبول نمیکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من بشخصه تو زندگی احدی ننه قبل نه بعد ازدواج دخالت نمیکنم مگر من میخوام زندگی کنم برادرام هر دو خودش ...

من دخالتی نکردم بخدا عیدی دادم زنش کادو ۵۰م هم گرفتم کلی لباس خرده ریزم دادم بهش خودم حوصله بحث ندارم فقط نگران ابرومم نکنه طلاق بگیره حرف مردم چی کنم خواستگارام همین الانم مسخره م میکنن

اویزونش شد انقدر خودش کشت تا عقدش کرد

چ بلدددد😐پ التماسای من چرا کارسازنشد🤔منم اویزون شدم.اگ اون تایم التماسمومیذاشتم برا دولت الان رییس جمهورم کرده بودن بااونهمه التماس

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

طرف قدرت تعقل نداره

میگن طلسمش کردن😐😐😐

دوتاشون بالغن، کاری نمیشه کرد... 

باید گزاشت بعضیا سرشون ب سنگ بخوره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
چی بگم والا بلده دعا کنه

🙁🙁

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه