تازه خیلیا تصمیمات مهم زندگیشونو با در نظر گرفتن حرف بچه سال ها میگیرن
سال ۹۹ اصلا اینطور نبود همه خانم بودن
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
همه هم میگن تو اختیار خودتو داری و جلوی نصیحت های پدر مادر بایستفقط طلاقفقط طلاقالکی هم همه خودشون ر ...
دختر ۱۵ سالشه بعد میگه من عقلم از هم سن و سالام بیشتر همه همینو میگن پس این همه بی عقل تو خیابون منم
دقیقا جدیدا در خواست دوستی از مردهای تازه عضو شده خیلی برام میاد
خیلییییی
ولی من وقتی دلم پر میشه مثل الان میام اینجا یکم دردودل می کنم
نکنی بهتره همه بچه ان
پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن هم صحبت و دوست و شاید همسر آینده هست.