2777
2789
عنوان

سفینه نور (هرکس حاجت روایی قطعی میخواد بسم الله)

| مشاهده متن کامل بحث + 30443 بازدید | 752 پست

@عاشقتخودم   🌹

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

یه سوال 

من یکیو دوس دارم بهشم گفتم نه بهم گفت نه نه بهم گفت آره 

این ختمو بردارم امکان داره بیاد؟

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام 

لازم دیدم اینو اینجا تعریف کنم 

منم این ختمو برداشتم و حدودا ۱۰ تا خواستم نوشتم و هنوز به ۵ هزار نرسیده بود هر ۱۰ تاش تقریبا برآورده شد و معجزه رو به چشم خودم دیدم:)))) از اون به بعد هرکسی حاجت سختی داره این نذرو بهش معرفی میکنم و خدا خیرتون بده استارتر که گفتین❤️

حداقل سه تاش که اصلا شدنی نبود و الحمدلله... التماس دعا دارم

سلام لازم دیدم اینو اینجا تعریف کنم منم این ختمو برداشتم و حدودا ۱۰ تا خواستم نوشتم و هنوز به ۵ هزار ...

عزیزم روزی چند تا صلوات میفرستادی؟

موفع فرستادم صلوات ها کار دیگه ای نمیکردی و حضور  ذهن داشتی؟

سلام به همه اومدم بگم ی حاجت خیلی خیلی بزرگ و عالی از این ختم گرفتم خیلی ختم خوبیه 😍😍 حتما پیشنهاد ...

روزی چند تا میفرستادی

موقل صلوات فرستادن حضور ذهن داشتی و کار دیگه ای نمیکردی؟

روزی چند تا میفرستادیموقل صلوات فرستادن حضور ذهن داشتی و کار دیگه ای نمیکردی؟

بعضی روزا ده ها بعضی روزا ۵۰۰ یا هزار تا، زود نشونه یا نتیجه رو میبینین خودتون فقط باید قبلش توکل کنین به خدا که اگر خیر هست رقم بخوره، بله اگر با حضور قلب باشه خیلی بهتره 

سلام من یادم رفته برا شروع اولش باید چی بگیباید غسل کنی بعدش چی باید بگی؟؟ ب نیابت از کدوم شهیدا و ب ...

غسل ما فی الذمه یعنی هرچه غسل به گردنم هست

به نیابت از شهید سید مجتبی سید مجرد قمی و هر شهیدی مد نظرتون هست ولی حتما اسم این شهید بزرگوار بیارید

و برای حاجت معنوی استارتر هم دعا کنید

سلام عزیزم خوبید؟ میشه بگید ب نیابت چه کسایی و کدوم شهید میذاشتیم ختم 124هزار صلوات رو

سلام به نیابت از شهیدسید مجتبی سید مجرد قمی

وهر شهیدی دیگری ولی اسم این شهید بزرگوار حتما بیارید