2777
2789

من گفتم باکلاس نیست ولی باکلاس نبودن به این معنا نیست بد باشه یا شغل شرافتمندانه نباشه نظرات مختلفه دیگه 

بنده خداها بیشترین زحمت رو میکشن همیشه اعصاب میخواد با بچه های مردم بودن 

هیچی حالا همه اصرار داشتن که نه تو بی سوادی و خودت نتونستی اینو بخونی ارزوت بوده که اینو میگی یعنی یه درصد احتمال نمیدن نظر شخصی کسی باشه 😂😐

بعد گفتم ن من اصلا چیز دیگه ای میخونم هم رشتم تاپه هم دانشگاهم پس این نمیتونسته آرزوی من باشه حالا کامنتای بعدش اینه رشته خوب خوندنم دلیل نمیشه تو دلت نخواد معلم بشی باید آرزوت معلم شدن باشه 

با این تفکرتون تروخدا معلم نشید بچه ها گناه دارن یچیز مخالف نظرتون بگن واویلا میشه که

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر تاپیکی در مورد شغل باشه معلما اونجارو به خاک خون میکشننمیدونم چرا میخوان خودشون به همه ثابت کنن

اصلا امروز هر چی اومدم دیدم یه عده طوری جواب دادن انگار دعوا دارن خب نظر مخالفه دیگه و اصرار که همه آرزو دارن معلم بشن همهههه هر کیم نیست نتونسته 

اصلا امروز هر چی اومدم دیدم یه عده طوری جواب دادن انگار دعوا دارن خب نظر مخالفه دیگه و اصرار که همه ...

داشتم میخوندم وقتی دیدم تاپیک بنده خدارو دارن خراب میکنن دیگه ادامه ندادم

خب طرف سوال پرسیده هرکی نظر شخصیش بگه انگار اجباره بگی باکلاسه بابا از نظر یکی نیست حالا ببین بچهامون زیر دست چه ادمایی دارن تربیت میشن

در حس خود آواره و با حال خود بیگانه ایم 

ببین اینجا خیلی جانماز اب میکشن وشعار میدن ولی پوچ وتوخالی ان 

خودشونم ته دلشون میدونن مشاغل برخی باکلاسن برخی نیستن اما باز اصراررررررر ک ن همه مشاغل باکلاسند !

بله ماهم دوست داشتیم دنیای زیبایی بود ک توش ب همه مشاغل احترام میزاشتن وهمه مشاغل پرستیژ داشتن ولی نیس متاسفانه !

بله تو المان معلمی از پزشکی مهمتره ولی اینجا ایرانه