2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوش نیس حوصله هیچی ندارم

140 بازدید | 15 پست

سرما خوردم. هزارویک دلیل دارم برا اینکه همین امروز زندگیمو تمام کنم. هزار و یک دلیل ک برا هرکدومش میشه تا سالها گریه کرد. شوهرمم انقد دلش خوشه. من حوصلشو ندارم. امشب عروسی دعوتیم ینی ولی اصلا اعصاب ندارم

غصه میخوری گریه میکنی خودتو داغون میکنی ک تهش چی بشه بهت بخندن بگن این دختره ضعیفه میخوای تا کجا تا کی انجوری داغون باشی تو مجبور زندگی کنی پس آنقدر خودتو ضعیف نشون نده نزار بگن دختر فلانی آنقدر ضعیف ک نمیتونه اشک های خودشو جمع کنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

غصه میخوری گریه میکنی خودتو داغون میکنی ک تهش چی بشه بهت بخندن بگن این دختره ضعیفه میخوای تا کجا تا ...

خستم از این همه بدبیاری از این همه حال بدب. از شوهرم متنفرم از زندگی متنفرم

گریه میکنی خودتو داغون میکنی ک تهش چی بشه بهت بخندن بگن این دختره ضعیفه تو مجبوری زندگی کنی پس آنقدر خودتو داغون نکن نزار بگن دختر فلانی آنقدر ضعیف ک نمیتونه اشک های خودشو جمع کنه نزار بگن آنقدر ضعیف ناامید ک خودشو تو خونه حبس کرده

خستم از این همه بدبیاری از این همه حال بدب. از شوهرم متنفرم از زندگی متنفرم

میفهمم میدونم درکت میکنم هتا اگه داغونی هتا اگه ناامیدی نزار بقیه بفهمن امشب عروسی برو آنقدر ب خودت برس برقص آنقدر جلو بقیه شاد باش ک ب این همه قوی بودنت حسادت کنن

برا تقویت حس بویایی چی خوبه سینوزیت دارم بخاطر اونه

روی ویتامین ب ۱۲ پرهیز از خوردن غذا و مایعات داغ 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه

روغن بنفشه باعث سردردم مبشه بعد استفاده بالای ابروم ک دقیق جای سینوسه درد میگیره

پروفن بود اشتباه تایپ شده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه