2777
2789
عنوان

مهمونی که 19 روز مونده خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 272710 بازدید | 1264 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمون یه روز دو روز چه خبره ادم واقعا باید خجالت بکشه بیشتر از یه روز دیگه مهمون نمیشه گفت انقدر باید درک داشته باشه دست تو جیبش کنه یا بزاره بره این خیلی زشته واقعا

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔
وای این عمه شده ی معضل واسه همه ک کی میخواد برهما هم خونمون روستا بود بچه که بودیم زن عموم با شیش تا ...

وای این اتفاق  واسه منم افتاده انقد موندن خونه مون که همه ی مرغ وگوشتای یخچال تموم شد روز آخری عمه م گفت هوس فسنجون کردم دوباره  مامانم دید که گوشت مرغ نداره تویخچال تواز غازامون😥 رو سربرید ناهار درست کرد خوردن رفتن برادرشون که میشه پدر بی شرفم مارو ول کرده بود ولی اینا مارو ول نمیکردن به بهانه دیدن برادر زاده هاشون می‌اومدن عید وتابستون خوش میگذروندن 

مامان منم اینجوریه تاپیک آخرمو ببین هیشکی باور نمیکنه ولی واقعا هستن چنین پدر مادرایی

نوع برخورد با بچه ها و محبت تو خانواده دست مادره منم مامانم بابامو مثل خودش کرده دوتا موجود بی عاطفه فقط نسبت به ما دخترا. وگرنه برای همه ظاهرشون رو خوب میگیرن.

حالا آدم ۵ روز بره دیگه نباید بره تا طرفم یه بار بیاد خونش اما انگار اونا نمی اومدن و استارتر دوباره ...

اره واقعا همینطوره 

دیگه استارترم باید توبه کنه نره خونه شون ...

حتی اگه اصرار کردن ..

هر رفتی یه آمدی داره پنج روز میره پنج روزم باید بیان دیگه ...

وقتی نمیومدن جمع کردن پنج روز هارو عوضشو یجا دراوردن🤭😂

🫡

خب تو همون هفته اول میگفتی میخوایم بریم مسافرت. البته تا الان امیدوارم رفته باشن

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا  ...🌱#تیکر_هدف