بعضیا بچه هاشونو خوب تربیت میکنن . بعضیا هم احترام دوست داشتن و انسانیت محبت انسان دوستی بشر دوستی و با عشق اشتباه میگیرن . تمهت میزنن عاشقه همن لابد سرکار دارن با هم . هرچیزی رو با عشق اشتباه نگیرید همه مثه هم نیستن
اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍
هرچیزی حد حدود داره من خودم تو محیط کارم آقا زیاد هست باهمه خوب و با احترام رفتار میکنم شوخی هم میکنم چهارچوب خودمم دارم.
ولی بعضیا با شعار روشن فکری باهمه لاس میزنن که خب به من ربط نداره ولی از اینجور آدمای هول و دم دستی با ادعای روشن فکری فاصله میگیرم همین
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
از نظر من بزرگترین اشتباه زندگی هست مخصوصا اگر متاهل باشید
خب شرایط اون دسته ای که متاهل هستن میتونه فرق کنه
من مجردم ولی اگر ازدواج کنم و همسرم از من بخواد که رابطه ام با دوست های اجتماعی ام رو محدود یا قطع کنم، حتما این کار رو میکنم چون اون زمان همسرم باید اولویت زندگی من باشه.
موافقم منم فکر میکنم دوستی و صمیمیت عادی بین دو جنس مخالف میتونه وجود داشته باشه.
اوایلش بله بعدها میفهمی هرگززز دوستی عادی بدون کشش جنسی نداریم و میفهمی خودت رو گول زدی
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...