2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم فردا دکتر وسونو دارم انومالی خدا بخیر کنه ب همسرم گفتم اگه از دستش بدم دعا کن منم باهاش بمیر ...

رابطه کلا نداشته باش اگه عفونت داری لباس زیر نپوش شلوار تنها پات باشه آبش عالی باشه درسته انشالله ب سلامتی دنیا بیاریش

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
بیشتر ببینید
رابطه کلا نداشته باش اگه عفونت داری لباس زیر نپوش شلوار تنها پات باشه آبش عالی باشه درسته انشالله ب ...

یعنی ممکنه در عرض این ۳  ۴ روز ابش خشک شده باشه؟ چند روز پیش سونو شدم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی ممکنه در عرض این ۳ ۴ روز ابش خشک شده باشه؟ چند روز پیش سونو شدم

نه اینچه حرفیه وقتی آبریزش شدید نداری سرفه کنی آب نیاد یعنی از کیسه اب نیس

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
بیشتر ببینید
نه اینچه حرفیه وقتی آبریزش شدید نداری سرفه کنی آب نیاد یعنی از کیسه اب نیس

ترشح بارداریه یعنی؟

شدید نیس نه. با سرفه وراه رفتن هم نمیاد

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سقط نکن

من این اشتباه رو انجام داده 

افسرده پشیمونم 

عذاب وجدان دارم

تو نکن به خودت و زندگیت رحم کن

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

اصلاااا شرایطشو ندارم ما اصلا نمیخاستیم الان 8ساله که مواظب بودیم از دیشب دارم گریه میکنم

به نظرت راه حل بدم بچه ی اولتو میتونی اولتو بکشی؟ اگه نه اونس که تو شکمته هم هیچ فرقی نداره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
سقط نکنمن این اشتباه رو انجام داده افسرده پشیمونم عذاب وجدان دارمتو نکن به خودت و زندگیت رحم کن

منم انجام دادم  موند الان ک مینویسم چشام پر اشک کاش اینکارو نمیکردم بچم سلامت بدنیا میومد  کاش خدا منو ببخشه سلامتی رو بهش برگردونه

منم انجام دادم موند الان ک مینویسم چشام پر اشک کاش اینکارو نمیکردم بچم سلامت بدنیا میومد کاش خدا م ...

ااای وای

اصلا ما در حدی نبودیم دخالت کنیم

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌