من به خاطر شرایط کاریم مجبور شدم بابام خونه بخره ولی میگه خونه خریدم خرج دانشگاه هم ترمی ۳۰ فقط شهریه خییلی هم خرج رفت و آمد و خورد و خوراک شد خدایی بابام خیلی زحمت کشید ولی میکه جهیزیه نمیدم آخه من چند سال کار کنم تا بتونم بخرم
میتونی خونه رو بدی اجاره با پولش چیزای کوچیک و بگیری.
پنج شش تیکه بزرگ و بگو همسرت بخره
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خوبه باز من منظورم این بود اگر هدفت زندگی مجردیه کم کم با حقوقت بخر
اگ میخای ازدواج کنی یه نخ و سوزنم نخر وظیفه شوهرته والا کی تو این گرونی خونه میده ب دخترش ک بابای تو داده
فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
والا من هنوز مجردم و خواستگار هم ندارم فقط ۲۱ سالمه ولی وقت یمیگن جهیزیه نمیدیم ناراحت میشم خب مگر م ...
تو نمیری خونه شوهر .شوهر میاد خونه ی تو با هرکی خاستی ازدواج کنی بگو اگ ناراحتی خونرو بفروشم وسایل بگیرم خاهی دید خودشو جر خواهد داد
البته ببخشید خر نشی خونرو ب اسمش بزنیا ب بهونه خرید وسایل
کجایی هستی چ پدرای خوبی دارین راستی من ۳ تا برادر مجرد دارم😁😁
فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن