2777
2789

بچهاااااا

یادتونه تاپیک زدم زن داداشم داره با دوست داداشم ( ک رل من بدبخت هم یود) ریخته رو همممم؟؟؟

من داداشم این هفته ماموریت بود و اصلا بیچاره خونه نبود 

مامانمم خیلی به زن داداشم اصرار کرد که این مدت ادامه عیده بیا اینجا تنها نباشی ولی اوشون مخالفت کردن و گف میخوام برم خونه مامانم ما هم دیکه چیزی نگفتیم حالا بماند که مامانم زنگ زد برای تبریک عید به مامانش و مامانش گفت چن روزه گوشی فلانی در دسترس نیست میخوایم بیایم پیشش ان شالله شمارو هم میبینم( خونشون شهرستانه)

حالا امروز حداشاهده ساعت ۷ نشده زنگ زد یه بابام که من با پسرت هیچ ارتباطي ندارم و لطفا بهش بگین ک درخواست طلاق دادم

حالا جالب چیه بابا میپرسه چرا چیشده میگه از عهده وظایف جنسی برنمیاد بدون هیچ خجالتی...من اینو از مامانم شنیدم که گفته

بابام ب داداشم زنگ زد و بهش گفت و حالا اعصاب خوردی و... قسم میخورد که به والله من کاریش نداشتم اصلا چن روزه خودش جواب نمیده یهو منم به خواهرش گفتم حواسش بهش باشه🙄نمیدونم چرا ولی حس میکنم به اون قضیه مربوطه

این تاپیک 

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15201814/خیانت-زن-داداشم-به-من-و-داداشم

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس بالاخره میخواد بره گمشه بزارید بره گمشه اما یه قرون هم تو حسابش نزاره برادرت همه چیزم به نام پدر ...

دیه وقتی خودش درخواست داده چیزی بهش تعلق نمیگیره درسته؟؟

ولی فک نمیکنم طلاقش بده خیلی دوسش دارههه:(((

بی آبروییش چی پس وای چی بگه تو فامیل😭😭

زن داداشت خیانت میکنه بعد شما نگاش میکنید عجیب تر از زن داداشت شما و خانوادتون مخصوصا برادرتونه

برادرم روحش خبر نداره عزیزم..

ولی درمورد خودم..بله نمیدونم چی بگم..!

بهش بگید حق داره ک بدونه آدم خیانت کارو باید مث آشغال پرت کرد بیرون

فقط میتونم بگم ان شالله خودش بفهمه..

حالا که اینجوری غرور داداشت رو خورد کرد و میخواد بره توهم مدرک هایی که داری ازش که خیانت کرد رو بده داداشت توی دادگاه ازشون استفاده کنه ابروشو ببره

پررو هست چقدر

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بذارید طلاق بگیره بره یکی دیگه از عهده ییی نیاز جنسیش بربیاد حس میکنم زیادی رو دادین بهش شما همون اول خیانتشو متوجه شدی باید جدی برخورد میکردین 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

دیه وقتی خودش درخواست داده چیزی بهش تعلق نمیگیره درسته؟؟ولی فک نمیکنم طلاقش بده خیلی دوسش دارههه:((( ...

دوسش داره ؟ خب پس باید بمونه باهاش بسازه با یه زنه خیانت کار و زنی که به قول خودش نمیتونه نیاز جنسیشو برطرف کنه برادرت

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

دیه وقتی خودش درخواست داده چیزی بهش تعلق نمیگیره درسته؟؟ولی فک نمیکنم طلاقش بده خیلی دوسش دارههه:((( ...

میگیره مگر اینکه دلیل درست و حسابی نداشته باشه مجبور میشه مهرشو ببخشه که وکالت بگیره زود طلاق بگیره