2777
2789

دوستم خیلی خوشگل بود رفته لباش رو ژل زده لب و لوچش پنج سانت اومده جلو مثل اردک نمیتونه درست بخنده دیوانه شدن ملت 

افسوس بر آرزوهای رفته بر باد 

ژل اگه اندازه باشه خوبه

اینی که شما میگی جذاب نیست

پس تعمیم دادنش درست نیست

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه هرکی خودش تصمیم می گیره دیگه...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

ژل و عمل های زیبایی برای بهتر شدن صورت و برطرف نقص هاست

مثلا کسی که اصلا لب نداره و دهنش فقط یه خطه

از این بیشتر فقط گند میزنن به صورتشون

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

یه سری که خیلی زیاد میزنن رو واقعا درک نمیکنم ولی اونایی که بینی هاشون رو عمل میکنن باید بزنن تا فاص ...

چه فایده می رینن تو صورت میان جلو با چی بکشنش عقب لب و لوچه رو

افسوس بر آرزوهای رفته بر باد 

واقعا ژل زدن ، اونم زیادش زیبایی خاصی نداره بنظرم.

اما در هر حالت هر کسی حق داره برای چهره خودش تصمیم بگیره.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...