2777
2789
عنوان

چرا کسی راهنماییم نکرد واقعا ک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست

یه حبه سیر رو از وسط نصف کن بزار تو گوشت زیاد هم فشار نده تو بذار چند ساعت بمونه دردش و عفونت تموم میشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حبه سیر رو از وسط نصف کن بزار تو گوشت زیاد هم فشار نده تو بذار چند ساعت بمونه دردش و عفونت تموم م ...

درد نداره فقط احساس گرفتگی میکنم صدارو بم میشنوم فقط گوش چپ برم درمانگاه مخصوص بیمه تامین اجتماعی خوبه بنظرت؟؟ رایگانه حتی رایگان دارو میدن

درد نداره فقط احساس گرفتگی میکنم صدارو بم میشنوم فقط گوش چپ برم درمانگاه مخصوص بیمه تامین اجتماعی خو ...

برو ضرری که نداره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بیشتر ببینید

من سرماخوردم اول گلودردشدم بعداینکه خوب شدم گوشم دردگرفت.صداهااول توقسمت پشت سرم میپیچیدبعدواردگوشم میشد.دکتراول رفتم داروهاش فایده نکرد رفتم متخصص گفت گوش میانبت عفونت کرده.عصب صورتممم یکم فلج شده بودونصف لبم یجوری افتاده شده بودودرست تکون نمیخورد.یکماه ایناداروخوردم خوب شدم خدارشکر.

شماهم پیگیرباش عفونت بدچیزیه

جمعه هابازه اما امروز روز قدس حواسم نبود😞خربدنکردم مسافرت میخام برم شب

ب سلامتی

خب روز قدس اخرین جمعه ماه رمضانه

روزای دیگه ک برگزار نمیشه فقط جمعه

فکر کنم الان دیگه بعضی جاها باز باشه واسه خرید

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
ب سلامتیخب روز قدس اخرین جمعه ماه رمضانهروزای دیگه ک برگزار نمیشه فقط جمعهفکر کنم الان دیگه بعضی جاه ...

اره باز بود خیلیم شلوغ بود

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️