2777
2789

دکتر شهلا کاظمی‌پور، جمعیت شناس و استاد دانشگاه تهران در گفتگو با همشهری: به دلیل باروری بالا در دهه ۶۰ و تفاوت با تعداد موالید در دهه ۵۰، تعداد زیادی از دختران دهه ۶۰ با مضیقه ازدواج مواجه می‌شوند

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتما دلشون نخاسته من هر کیو دورم دیدم ۹۰ درصد پشیمونن

ن یهو دهه شصتیا هفتادی و هشتادی گرفتن شصتیا موندن

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
می شوند؟ شدند

بخاطر اینه ک دهه هفتادی و هشتادی یهو رفتن با دهه شصتیا ازدواج کردن

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

دختر عمو من دهه شصتی ۶۸این هفته عروسیشه . اونم با چه کیس تاپی چه خاتواده سرشناسی 

لطفا این امار ارقام بندازید دور . 

بفکر پیشرفت خودتون باشید . برای دختر موفق و درخال پیشرفت همیشه موقعیت ازدواج عالی هست

بله دهه شصت چون باروری خیلی بود و خیلی فرزند تو اون دهه بدنیا اومد بیشتر از ظرفیت کشور برا همین افراد دهه شصت با لیسانس و دکترا هم بیکارن و همینطور مجرد اما از دهه هشتاد چون جمعیت رشدش کم شد و کشور نیاز ب نیروی کار جوان داره اگه دهه هشتاد تلاش کنه و بخونه حتی با دیپلمم میتونه جایی دستشو بند کنه و بخاطر همینه که زود دست و بالشون جور میشه و ازدواج در دهه هشتاد بیشتر شده 

چون دهه شصت جنگ شد خیلی از پیرا رفتن شهید شدن

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید