2777
2789
شخصیت شوخ خجالتی و شیطون داره منتظره حس میکنم میخاد بگه نمیتونه منتظره موقعیته

@amazing۱۳۷۴

ایابا ن ازدواج میکنم؟یا با  a.؟ 

دانشگاه پزشکی یا دارو سازی میخونم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای من چه وایب خوبی ازت میگیرممم🥲☺️🤍🤍🤍شیطون به چه لحاظ؟ منتظر چه موقعیتی؟من چجور شخصیتی دارم؟

😅🤍اخی عزیزم همچنین

منتظر موقیعته دیگ نمیدونم شاید میخاد فضا رمانتیک بشه بگه یا نمیدونم پولی دستش بیاد بگه

تو شخصیت عجولی داری و پرانرژی هستی گاهی تو خودتی 

😅🤍اخی عزیزم همچنینمنتظر موقیعته دیگ نمیدونم شاید میخاد فضا رمانتیک بشه بگه یا نمیدونم پولی دستش بی ...

درسته عزیز دلم😁🫀🌱

به نظرت آینده ازدواجی زهرا و محمدرضا چطور میشه؟ چند تا بچه دارن ؟ و کلا هرچی حس. میکنی..

با چند تا دختر در ارتباطه؟ از اونا بیشتز خوشش میاد یا من؟ میخواد با کی باشه وبره تو رابطه ؟

چجوری همرو بگم😅

با دختری نیس

تو تو چش نیستی یعنی خودت نمیخای انگار ازت میترسه یعنی حس میکنه دادو بیداد میکنی بیاد جلو

ذهنش خالیه انگار ب ازدواج فکر نمیکنه

آ و ن همزمان اومد تو ذهنم دسته خودته انگارداروسازی

من خودم ن رو دوست دارم ولی موقعیت شغلش و تحصیلاتش خیلی بالاست و شاید کلا دو یا سه بار دیدمش اونم به وسیله شغلش 

بهم فکر میکنه؟ ازم خوشش اومده؟ 

به ازدواج با من فکر میکنه؟ 

حدودا کی ازدواج میکنیم؟ کی میاد خواستگاریم؟ 

برم بهش اعتراف کنم قبول میکنه؟ 

داروسازی سال اول قبول میشم؟  دولتی یا ازاد؟ 

چجوری همرو بگم😅با دختری نیستو تو چش نیستی یعنی خودت نمیخای انگار ازت میترسه یعنی حس میکنه دادو بیدا ...

😂😂😂😂یعنی چی داد وبیداد میکنم ،عالی بود 🤣🤣

ن بابا هوله با همه لاس میزنه

۵۰ درصد احتمالش

میشه لطفا جواب منم بدی عزیزم😘امشب یه کار خیلی بدی کردم.بنظرت ادن خیلی ازم ناراحت شده‌؟ـو یه سوال دیگخ ک برام مهمتره امسال ازمون قبول میشم یا سال دیگه؟