2777
2789

الهی همه دخترای سرزمینم خوشبخت بشن

برای ازدواج عجله نکنید

قبل از ازدواج چله سوره احزاب و سوره یوسف انجام بدین انشاالله هم بختتون باز میشه هم ازدواج موفقی نصیبتون میشه

خودم چند ساله نائب دختران دم بخت شدم واقعا اثرات این سوره ها رو دیدم

توکل بر خدایت کن

ما ترکا دختر زود شوهر میدن ۱۵ تا ۲۰ ولی شهری که زندگی می‌کنیم تا ۴۰ سالم اوکی مهم اینه که خوشبخت بشه ...

دختر عموهای من ۴۳ سالشونه مجردن 

مزون دارن واس خودشون میچرخن .

والا شوهر کنن فردا بزرگترا میگن نوه بیار 😅

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجا همکلاسی خواهر من که هشتمن دوتاشون شوهر دارن ولی یک عده اصلا زیر 30ازدواج نمیکننخونواده ما قدیم ...

واقعن زیر ۲۵ هم برای دختر زوده و هم برای پسر

نه خونه دارن نه ماشین نه شغل درست درمون

خانواده بنده خدا تا چند سال میتونه ساپورتشون کنه

حداقل صبر کنن ی شغل پیدا کنن بعد🗿

واقعن زیر ۲۵ هم برای دختر زوده و هم برای پسرنه خونه دارن نه ماشین نه شغل درست درمونخانواده بنده خدا ...

واقعااا هم همینه

پسر زیر سی خونه اش و ماشینش کجا بود واقعا وقتی میانگین حقوق ماهانه 15تومن و میانگین رهن خونه حداقل 200میلیونه خودت دیگه حساب کن

همین همکلاسی های خواهرم رو بخدا یکی شوهر 26سالشه شاگرد فست فودیه اون یکی بیکار!!! 

انگارمجبورن

تازه مادر دختره با افتخار اومده سرکلاس گفته بچه ها شما هاهم فلان کار رو بکنین مثل دختر من عروس بشین😑😑اونم بچه14سالع

معلومه آدم حسابی با دختربچه ازدواج نمیکنه

هیچــ
واقعااا هم همینهپسر زیر سی خونه اش و ماشینش کجا بود واقعا وقتی میانگین حقوق ماهانه 15تومن و میانگین ...

اره بابا دور و اطراف من کسایی ک از لحاظ مالی سطح خیلی بالایی دارن بچه هاشون ۳۵ ان هنوز میگن زوده ازدواج چیه دیگ و فلان

پسراشونم همه با پارتی باباهاشون بهترین شغلا رو دارن بازم میگن زوده برامون

بعد اینا ۱۴ سالگی با بیکار ازدواج میکنن افتخارم میکنن🗿😩

واقعااا هم همینهپسر زیر سی خونه اش و ماشینش کجا بود واقعا وقتی میانگین حقوق ماهانه 15تومن و میانگین ...

اخه بدبختی اینه زودم حامله میشن یکی از فامیلای شوهرم ۱۹ سالشه ۶ ماه نشده ازدواج کرده و حامله س از شب عروسی 

حالا مثلا اینطور بود ک تو نامزدی انقدر مشکلات داشتن انقدر این پسر اذیتشون کرد نمیدونم این دختر چ فکری کرد جدا نشد . زودم ک حامله ش کرد و دیگه پابند زندگی شد 

بعد مثلا مادرشوهر من اونارو میبینه میفته به بیهوشی و فلان و میگه دارم میمیرم حسرت ب دل موندم ک وای منم نوه میخوام 😐😐😐

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید