2777
2789

همه جوره داشتیم ۱۴ ۱۵ ۱۷ ۲۱ ۲۳ ۲۸

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
مرسی چله گرفتن بهمون یاد بدید اینجا خیلیا میگن ولی نمیگن چطوریه

بله چرا که نه

چهل روز پشت سر هم تو یک ساعت مشخص با وضو رو به قبله اول نیت میکنیم بعد تمام تمرکزمون به حاجتمونه و با خلوص نیت میخونیم،،، صدقه اول چله فراموش نشه،، نمازها کامل خونده بشه، ترک گناه زبونی، روزی صد استغفار برای خودمون  و صد صلوات هدیه به اقا صاحب الزمان عج

دیگه بخدا توکل کامل میکنیم و باامید میگیم خدایا میدونم ناامیدم نمیکنی  

توکل بر خدایت کن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم ۸۳ امولی دخترای ۸۵ اینجا دارن ازدواج میکنن واین نگران کنندس

دخترای 90 ای دارن ازدواج میکنن کجای کاری خواهرررر🤣🤣🤣🤣🤣

مال ما محدودیت نداره از 13 تا 50😐😐😐 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

خانوما میانگین بین 22تا 26 

آقایون هم کلا 30 به بالا تا ۴۰

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

دخترای 90 ای دارن ازدواج میکنن کجای کاری خواهرررر🤣🤣🤣🤣🤣مال ما محدودیت نداره از 13 تا 50😐😐😐

در حد مرگ ب خط آخرت خندیدم 🤍🤭

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

در حد مرگ ب خط آخرت خندیدم 🤍🤭

خنده دار هم هست واقعا🥲🥲🥲 یادمه کلاس نهم از 15 نفر  3 ،4 تا از همکلاسیام عقد بودن،تازه ذوقم میکردن،و تمام اونایی سن خیلی پایین ازدواج کردن یا جدا شدن یا دارن تحمل میکنن 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید