2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب زنهای شاغل هم خانه داری و ... رو انجام میدن 

یعنی ۲ برابر زحمت 

البته که نه هر شاغلی موفقه و نه هر خانه داری ....

خانه دار دیدم تا ۱ ظهر خواب ... بچه ش خونه بقیه ... نه آشپزی درست و حسابی نه امور دیگه و برعکس

چون خانم های شاغل هم خونه رو مدیریت میکنن  هم شغل و درآمد دارن

بنظرم این خیلی سخت تره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خوب یه زن موفق توی جامعه وقتی کار کنه و برای جامعه مفید باشه میگن بهش موفق وگرنه خوب یه زن شاغل هم کار های خونه رو میرسه !

قصدم بی احترامی نیست به خانه دار ها🌹

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

آره واقعا،مثل مادرشوهر من که ۶تا آدم باسواد و مفید به جامعه تحویل داده،دندانپزشک متخصص تغذیه دکترای برق،دکترای اقتصاد،بازاری،ام دی آف کار حرفه ایی،همه هم از دانشگاه های عالی فارغ التحصیل شدن

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
یه زن موفق خانه دار مثال بزن

موفقیت رو شما چی میدونی 

از نظرم بهترین ورژن خودت بودن میشه موفقیت 

کم نداریم خانم های خانه داری که مطالعه دارن، تحصیل کرده ان، مادر خوبی هستن و به اندام و پوست خودشون میرسن 

همه اینها یعنی موفقیت

وگرنه به دلیل جنسیت زدگی نرخ اشتغال خانم ها توی ایران زیر 30 درصده

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید