2777
2789
عنوان

چقد بدن میاد از این ادمای مصخرف

141 بازدید | 14 پست

از اینا که قک میکنن خودشون خیلییی خوبن بقیه پر ایرادن 

چند سال پیش با عمم اینا رفته بودمی مسافرت 

قشم. تو جاده تو اون گرما عید هم بود 

بابام با شلوار ورزشی وصندل بود 

اومدیم پایین عمم و پسر عمم به بابام گقتن لباسای قشنگ بپوش ، اینا چیه 

بابامم گفت مسافرته دیگه 

ما ادمای بدتیپی نیستیم ، ادعایی ندارما ، ولی بد لباس نمیپوشیم، اندازه خودمون لباس تمیز و خوب میپوشیم 

حالا الان یه آدم خیلی ببخشید ادایی دیدم ، یاد اونا افتادم اعصابم بهم خورد 

آخه بگو تو با لباس پوشیدن بقیه چیکار داری 

یه خاله دیگه هم دارم مهمونی اینا بشه که اونا هم باشن، میپرسه لباس چی میخوای بپوشی ، میگم فلان چیز ، میگه چیز خوب بپوشا 

خودش لباسای اینو اونو میگیره میپوشه با اینکه وصعش خوبه

حالا منم اندازه خودم لباس خوب و تمیز میپوشم ولی نمیدونم چرا انقد ادعاشون میشه بعصیا 

برای شما هم همچین چیزی پیش اومده؟؟؟ 

الانم یکی همینطوری به پستم خورده منتها به من نیمه به مادرم داره میگه ، مادرمم جوابشو نمیده 

اعصابم داره خورد میشه 

بنطرتون با این آدما چه باید کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نکنه مردای اطراف شما تو جاده جنوب پشت فرمون کت شلوار میپوشن؟؟؟

تو جاده نه منظورم توی سط شهر بود حالا چرا دعوا داری توهین که نکردیم تاپیک زدی منتظر نظر مخالفم باش

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
نکنه مردای اطراف شما تو جاده جنوب پشت فرمون کت شلوار میپوشن؟؟؟

حالا بیاین جنوب مردا شلوارک تا بالای زانو و یه دونه رکابی و صندل تو بازارا راه میرن.😂😂😂😂.خانومای مسافرم که شالشونو مثل کلاه قاضیا میپیچونن روی سرشون و یه دونه پیرهن بلند ساحلی و صندلای ساحلی.لباس بابای شما هیچ ایرادی نداشته

خب ما توجاده بودیم ببخشید تقصیر من بود باید میگفتم تو جاده❤️

کسی که میره سفر دلش می خواد راحت باشه.مجلس عروسی و مهمونی یا جلسه که نرفته.توی شهر  توی ساحل توی بازار مسافرا همه تیپ اسپرت یا تیپ ساحلی میزنن بیاین ببینین جنوب چه خبره.همه با شلوارک و تاپ و رکابی و دمپایی و خانوما هم با پیرهن نخی ساحلی دارن  می گردن

کسی که میره سفر دلش می خواد راحت باشه.مجلس عروسی و مهمونی یا جلسه که نرفته.توی شهر توی ساحل توی باز ...

نه اصن کاری به اینا ندارم هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه .من میگم این آدما چرا فکر میکنن خودشون خوبن بقیه بد ؟؟؟ 

تازه اطهار نظرم میکنن

نه اصن کاری به اینا ندارم هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه .من میگم این آدما چرا فکر میکنن خودشون خوبن بق ...

به نظرم ما خیلی نسبت به حرفای دیگران حساس شدیم.قدیما ادما راحت از حرفای هم می گذشتن و کدورت هم نمی شد.یادم به مامان خودم افتاد اصلا فکر نمی کنه و حرفی میزنه و فرداش گلگی زن برادرا و برادرا.بعد اصلا خودش یادش نیست که چنین حرفی زده.خیلی هم بد نگفته اونا حساسن.حالا شاید عمه ات روی دلسوزی چیزی گفته.یعنی منظوری نداشته