2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم تب داره🥲

64 بازدید | 11 پست

صب واکسن ۱۸ماهگی زدن اولش  خوب بود چن ساعت بازی کرد الان تب داره بیقراری میکنه پاشم نمیتونه تکون بده درد داره.بهداشت گف روز اول کمپرس سرد بذار اما بدجور گریه میکنه نمیذاره کمپرس بذارم فقط هر۴ساعت استامینیفون میدم بجز این چیکار کنم دردش کمتر شه؟😢

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

فقط باهاش بازی کن 

بزلربدوعه تادردش کمترشه شب مواطب تبش باش سخت ترین واکسنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باهاش بازی کن بزلربدوعه تادردش کمترشه شب مواطب تبش باش سخت ترین واکسنه

اولش بدوبدو میکرد سرحال بود الان یکساعته خوابیده رو پام بلندش میکنم گریه میکنه پاش درد میاد غذاشم نخورد بنظرت نیازه ببرم دکتر؟

پاشویه کن.میوه زیاد بهش بده تا تبش بهتر بشه.بگو بخواب خوب بشی بریم پارک.یا خوراکی که دوست داره براش ...

سرحال بودا خوابید الان بیدار شد غذاشم نخورد پاش درد میکنه گریه میکنه یکساعته فقط گذاشتم رو پام تکون میدم آروم شه .کمپرس ندارم مشکلی نداره؟

عزیزم واکسن هیجده ماهگی همین طوره شاید دو روز هم راه نره چون دردش زیاده فعلا بهش استامینوفن بده و اگ ...

تو نت خوندم میگن واکسن ۱۸ماهگی باعثه تب شدید و تشنج میشه خیلی استرس دارم شما تجربه داشتین؟

سرحال بودا خوابید الان بیدار شد غذاشم نخورد پاش درد میکنه گریه میکنه یکساعته فقط گذاشتم رو پام تکون ...

کمپرس لازم نیست.پاش درد میکنه.واکسن ۱۸ ماهگی سخته.براش کارتون بذار ببینه.فقط سرگرمش کن تا فردا.

اولش بدوبدو میکرد سرحال بود الان یکساعته خوابیده رو پام بلندش میکنم گریه میکنه پاش درد میاد غذاشم نخ ...

خب بزاربخوابه تادردشوحس نکنه ومواظب تبش باش نه باباچه دکتری دوروزحل میشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
تو نت خوندم میگن واکسن ۱۸ماهگی باعثه تب شدید و تشنج میشه خیلی استرس دارم شما تجربه داشتین؟

بچه های من هر دو تا بد واکسن بودند و تب بالا داشتند . حتماباید تب را کنترل کنی وگرنه بچه تشنج می کنه و هر چی دوست داره و می خوره مثل آب میوه هم کم کم بهش بده اگر آب سیب بخوره خوبه البته توی تب بالا بهش نده ولی تب خفیف اشکال نداره