2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84970 بازدید | 1695 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و اینکه مشما یک روز گفتید یا سه روز متوالی

حتما 530 بار به یک بار باشه حدود یک ساعت طول می کشه

وسطش وقفه نیفته

من مثلا بعد از نماز صبح می گفتم که وسطش دیگه کاری پیش نیاد

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
خسته شدم واقعامنم همینطور میترسم کسی اون یکی بکشهگاهی دیگه انقدر حمله عصبی بهم دست میده بی حس میشه ب ...

درک میکنم...منم کل زندگیم شده استرس

یکی بهم گفت بیخیال باش نهایتا یکی کشته میشه چند وقت بعد فراموش میکنی!

اگه قرار باشه کسی بمیره دوست ندارم به دست هم کشته بشن😔😔😔 اینقدر ختم و نذر گرفتم کمتر میشه اما تموم نمیشه

عزیز خدای نکرده از اطرافیان شاید کسی چشم زخم یا دعای بد داشته ؟ با توجه زحماتتون و اینکه خیلی دعا ب ...

خیلی شبهات زنگ می زدم، خیلی هم بهم سرنخ ها رو نشون دادند و من طبق اون راه حلها عمل کردم ولی هییییچ گشایشی نشد... چله سوره بقره، پخش کردنش تو خونه، نماز اول وقت، دل نشکستن و و و.... 😔

دیگه دنبال راه حل و نشونه نیستم.... نخواد بده میلیون تا نشونه هم بده فایده اش چیه، آخرش هیچچچی.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
از شب اول ماه قمری شروع کنید. بعد از نماز عشا باید هزار تا صلوات بفرستید و با کسی حرفی نزنید تا هزار ...

یه جور دیگه اش ر انجام دادم نشد.... 😔

آخه گاهی یا به دلیل مصلحت یا گناه که مانع دعا هست ...یا عدم تلاشچله نتیجه نمیده طرف ایمانشم از دست ...

همیشه به خدا میگم اگه ما کافر بودیم تا به حال با اینهمه دعا و رفع موانع، پاک شده بودیم.... 😔

دیگه ما هیچی نمی خوایم تموم دنیا، ازدواج، کار و هر آرزوی پیش پا افتاده دیگه ای مال خود خدا، انگار اون بیشتر بهش نیاز داره تا ما.... 😔

خیلی شبهات زنگ می زدم، خیلی هم بهم سرنخ ها رو نشون دادند و من طبق اون راه حلها عمل کردم ولی هییییچ گ ...

الهی حاجت روا بشی سارای قشنگم  ،  دلت شاد بشه بحق این ایام 🌹 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید

آدم باید تمام تلاشش رو انجام بده تمام راه ها ، تمام که شد رها کنه برای خود خدا . 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید