2777
2789
عنوان

شمایی ک قبول شدین الان چه حسی دارین ک کنکور ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 62 پست

وای خدارو شکر تموم شد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیشتر ببینید
من امروز تاپیک زدم کاش پشت می موندممن سال پیش سال اولی بودم رفتم حقوق دانشگاه پیام‌نور الان همه پیام ...

همونو ادامه بده اصلا مهم نیست فقط چون پیام نوره خودت بیشتر باید بخونی اگه هدفت وکالته آزمونش سخته از الان جدی باش کی اهمیت میده بعدا مدرکت پیام نوره یا آزاد 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز تاپیک زدم کاش پشت می موندممن سال پیش سال اولی بودم رفتم حقوق دانشگاه پیام‌نور الان همه پیام ...

خب مگه نمیشه کنکور ارشد بدی بری دانشگاه دولتی، علاقه که داری بخون برو دولتی دیگه 

Am my demon.. حسبـی الله، آره

هر تصمیمی تو هر لحظه ای گرفتی قطعا بهترین تصمیمت بوده 

افتخار کن که خودت داری رشته ی مورد علاقتو میخونی 

مردم همه چیزو مسخره میکنن حتی چیزایی که خودشون تاحالا نداشتن 

امیدوارم موفق باشی 

روزی صد هزار بار خودمو نفرین میکنم که چرا پارسال نخوندم قبول شم و دوبرابرش نفرین میکنم که چرا امسالم نخوندم

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید
همونو ادامه بده اصلا مهم نیست فقط چون پیام نوره خودت بیشتر باید بخونی اگه هدفت وکالته آزمونش سخته از ...

نه بابا میخونم تو طول ترم امتحان میخونم اونجوری نیستم ک ول کنم به امون خدا و برم

در کل کنکورم خیلی بد بود البته من با آزمون رفتم پیام نور

ایشالا شما و کنکوری ها بهترین رشته رو بیارید 👌😄

هرکسی تو کتابِ زندگیش، یه فصلی داره که حتی تو خلوت خودش دوس نداره اونو دوباره بخونه💔🫀

خب مگه نمیشه کنکور ارشد بدی بری دانشگاه دولتی، علاقه که داری بخون برو دولتی دیگه

چرا اما کو تا ارشد فعلا ترم ۲ تصمیم گرفتم اگه وکالت قبول بشم ارشد یا دولتی برم یا همون پیام نور 

هرکسی تو کتابِ زندگیش، یه فصلی داره که حتی تو خلوت خودش دوس نداره اونو دوباره بخونه💔🫀

حاضرم هرسال برا کنکور درس بخونم ولی رشته خودم نه😂خدایی سخته داروسازی سختههخودم موندم تو انتخاب خودم ...

غر نزن همین الان ۱۰۰۰۰ تا کنکوری میگن کاش من جای تو بودم اگر سخته فقط زمان امتحانات سخته بعدش دوباره میشی همون همیشگی یه شاد بیخیال

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
حاضرم هرسال برا کنکور درس بخونم ولی رشته خودم نه😂خدایی سخته داروسازی سختههخودم موندم تو انتخاب خودم ...

ولی اینده ش عالیه

موفق باشی

واسه نهایی ها چیکار کردی نمراتت خوب شد؟ و اگه بشه تدریس و کتاب تست خوب میشه لطفن معرفی کنی؟

هر تصمیمی تو هر لحظه ای گرفتی قطعا بهترین تصمیمت بوده افتخار کن که خودت داری رشته ی مورد علاقتو میخو ...

آره هم دانشگاهم رو دوست دارم چون خیلی خوشگله و اساتید خوبی داره و احساس راحتی میکنم و هم رشتم رو واقعا دوست دارم 

اما خب باید قبول کرد ک حرف دیگران رو آدم تاثیر میذاره

و

ممنون از آرزوی خوبتون شمام هر جا ک هستید موید باشید❤️

از یه لحاظ پشت کنکور بودن سخته حس می‌کنی معلقی بری دانشگاه عوض میشی...میایی دانشگاه پاره میشی الآنم ...

بدتر از همه نینی سایتی😂😂😂

بیشتر ببینید