2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 83626 بازدید | 1695 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر روز ۴ تا سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح بخون بدون وقفه دوشنبه ها و چهارشنبه ها ۴۰ تا تکاثر بخون به ...

من خیلی درمورد ازدواجم دو دل هستم میگم نکنه آدم خوبی نباشه نکنه فلان طور باشه. نمیتونم اصلا درست انتخاب کنم

نمیتونم اعتماد کنم . قبلا عاشق یکی دیگه بودم میگم اگه اون صلاح نیس،از،دلم بره من چیکار کنمممم من چی بخونم ک خدا راه نشونم بده بهترین انتخاب کنم؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
من چله سوره مریم برداشتم به نیت بچه دار شدن جنسیتش برام مهم نبود و خداروشکر نتیجه گرفتم بچمم پسر شد

من هی میام میخونم تا ده یازده روز هی ول می کنم نمیدونم چرا و چله که تموم شد باردار بودی ,؟

نماز جعفر طیار عالیه برا حاجت...هفته یکبار میخونی اصلش پیش از ظهر جمعه هست گوگل سرچ کنید میاره..میخونید تا زمانی ک حاجتتونو گرفتید خواستید دیگه نمیخونید بنظرم معجزه میکنه این نماز

بارها و بارها چله زیارت عاشوراباید هرشب یا هرروز پشت سر هم باشه ، بینش وقفه نیفته.یعنی کسی بوده که س ...

به حقانیت شک کردم.... بیش از ده ساله می خونم... بدتر شد... بدتر شد... بدتر شد.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
۵ نمک نذر خانم فاطمه زهراهزاران بار هزاران بار نذر کردیم نتیجه داده همیشه اگر نتیجه نداده خیلی زود ح ...

ایکاش یکی از هزاران بار شما برای ما می شد.... 😔

انگار ما بنده خدا نیستیم و از ناکجا آباد اومدیم تو دنیای خدا و ظاهرا هم بدجور مزاحمیم... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹