2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84142 بازدید | 1695 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دلمی خدا خیرت بده ❤️وسواس فکری شدیدد دارم واقعا اذیتم

ممنون فداتشم❤❤

همش مال اعصاب منم گاهی همینطوری میشم مدام لاالله الا الله وپشت سرهم توحیدو

مبخونم واستغفار آروم میشم 

ممنون فداتشم❤❤همش مال اعصاب منم گاهی همینطوری میشم مدام لاالله الا الله وپشت سرهم توحیدومبخونم واستغ ...

❤️دقیقا مال اعصاب خورده و فشار عصبی 

من مامانمم امید به زندگیش یکم پایینه 

بدتر نگران میشم 

حالا دعا هارو میخونم بلکه دلم آروم بگیره خدا همه ی پدر مادرا رو حفظ کنه

❤️دقیقا مال اعصاب خورده و فشار عصبی من مامانمم امید به زندگیش یکم پایینه بدتر نگران میشم حالا دعا ها ...

نگران نباش قشنگم ❤🫂الهی سلامت باشن مادرتون مرتب براشون ایت الکرسی بخون

الهی آمین

الله خداامام زمان خداپیامبراسلام جانم خدا خداالله امام زمان جانم خدا خداالله پیامبراسلام جانم خدا خدا خداقرآن کریم خداقرآن مجیدخداخداقرآن الله خداپادرخانم سادات جانم خدا الله مادرخانم سادات جانم خداالله مادرخانم سادات جانم خداالله خدامادرخانم سادات جانم خداالله الله خدا عمه خانم سادات جانم خدا عمه خانم جانم سادات خداالله عگه جانم خداالله خداالله الله خدا عمه خانم سادات جانم خداالله الله خدا دخترخانم خانم سادات جانم خداالله دخترخانم خانم سادات جانم خداالله دخترخانم خانم سادات جانم خداالله خدا خانم خانم سادات جانم خداالله خداخانم خانم سادات جانم خداالله خدامادرخانم سادات جانم خداالله خداخداشکراخداشکرت مادرخداالله قرآن خداخدامادرالله

همون نمازی که دعاش باید زیر آسمون خوند؟میشه بی زحمت توضیح بدیو اینکه تا کی خوندی

اینه ۴۰ بار خوندم موقع پریودی ام قطع کردم بعدش دوباره ادامه دادم...البته دقیق هم یادم نیست فکر کنم ادامه دادم تا نتیجه گرفتم  ...دعای بعدشو فقط خط اولش و کپی کردم

برای استغاثه از محضر امام زمان عجل الله، دو رکعت نماز به نیت امام زمان بخوانید. در برخی از منابع سفارش شده است که در رکعت اول بعد از خواندن سوره حمد، سوره فتح و در رکعت دوم بعد از سوره ی حمد سوره مبارک نصر را قرائت نمایید.

بعد از خواندن نماز رو به قبله و در زیر آسمان بایستید و بگویید:

سَلامُ اللَّهِ الْکَامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعَامُّ وَ صَلَوَاتُهُ الدَّائِمَهُ
سلام کامل، تمام، همه جانبه و فراگیر خداوند و تحیت و درود همیشگى

....

نیت کن ۶۰ تا سوره یاسبن میخونی هدیه به حمزه سیدشهدا که نیتت به بهترین شکل ممکن اتفاق بیوفته و بعد تق ...

۶۰ تا رو باید هر روز و روزی یکی خوند یا میشه مثلا یه روز ۳ تا یه روز دو تا و.... خوند؟

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@