2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84952 بازدید | 1695 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم بابام خیلی خلق و خوی بدی داره یه روز باهامون خوبه یه روز دشمن خونی مامانم و داداشمه چیکار کنیم ...

عزیزم به مادرت بگو سوره طلاق بخونن هر روز قبلشم نیت کنن 

خاله من نماز حاجت امام رضا براش معجزه کرد💖💫در اوج ناامیدی براش خواستگار پیدا شدو ازدواج کرد🥰🥺نه ...

عزیزم ممکنه توضیح بدید چه نمازیه بقیه ام استفاده کنن😍

لطفا بگید واسه بچه دار شدن چ نذری کردید؟ چله حدیث کسا خوندم حشر خوندم 14روز نماز حضرت علی اصغر خوندم ...

دعای معراج بخونید عزیزم هر روز ،نتیجه میگیرید انشاالله😍

با اجازه ی استارتر عزیزم اینارم من بگم‌ : روز شروع چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی { یعنی استارتش } ؛؛؛ ...

عزیزم من از امروز یکیشو شروع کرده بودم امشبم میخاستم چنتاشو بخونم باتوجه به این پیامتون که ذر اواخر ماه رمضون هستیم ، پس بذارم از اول ماه شوال بخونم ؟؟؟ یا اینکه گفتین پنجشنبه شب هم باشه یعنی پس چهازشنبه شب استارت کنم همین هفتع ؟ درستع ؟ ❤️

سلام عزیز میشه بگی با چه سوره ای یا ذکری نذری میشه معجزه دید تو زندگی ممنون میشم بگی خواهری خیلی نیا ...

عزیزم از همه ی اونایی که اینجا تو تاپیک  گفتم معجزه دیدم 

حتما استفاده کنید♥️

با اجازه ی استارتر عزیزم اینارم من بگم‌ : روز شروع چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی { یعنی استارتش } ؛؛؛ ...

عزیزم ممنونم که نظرتونو نوشتید😍 من خودم به شخصه سعی میکنم تو هر روزی که شد توکل کنم به خدا و شروع کنم

عزیزم من از امروز یکیشو شروع کرده بودم امشبم میخاستم چنتاشو بخونم باتوجه به این پیامتون که ذر اواخر ...

عزیزم محدودیت ایجاد نکنید برای خودتون تو اولین فرصت شروع کنید 

هیچ وقت عبادت رو وقفه نندازید شیطان دلسردتون میکنه

زیارت عاشورا توی ۴۰ روز 

نامه نوشتن به فرشتگان 

عالیییییییییی جواب میگیرید

من نامه به فرشتگان خط به خطش جواب گرفتم

زیاذت عاشورا هم نرسیده به ۴۰ روز جواب گرفتم

پسرم نفسم❤️