2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85072 بازدید | 1695 پست
میشه بگی چطور انجام بشه

عزیزم هر چند تا که دوست داری بسته نمک می‌خری(من به نیت پنج تن پنج تا خریدم)نیت می‌کنی میدی دست مردم فقط باید به پنج نفر جدا بدی به یه نفر نیاید دوتا بسته بدی 

بعضیا میگن بعد از اینکه حاجت گرفتیم می‌دیم ولی من قبل اینکه حاجت بگیرم دادم (من گلزار شهدا نمکارو بخش کردم قبل پخش کردنمم نشستم روی نیمکتای همون جا پنج بار حدیث کسا رو خوندم)

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خ وقتا ما به زور از خدا چیزیو میخوایم،فقط خودش میدونه خیروصلاحمون چیه ای کاش راضی بودیم به رضای خودش

من سر این موضوع عمیقاً فهمیدم که خدا خیلی حواسش بهم هست . درسی که این اتفاق برام داشت تسلیم و پذیرش بود . خدا کنه فراموش نکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم حالیش نشد فقط میخواست که اون آدم باشه. واقعا خدا بهترین مصلحت هارو برامون درنظر گرفته اگه صبور ب ...

انشاءالله که زندگی بر وقف مرادت باشه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

بچه ها نماز جعفر طیار بخونین به روش ساده تر بخونین که اذیت نشین معجزه میکنه اگر همراه با ترک گناه باشه ومداومت کنید برا همه چی عالیه برا همه چی. سلامتی شغل همه چی برا ازوداج هم عالیه بخت گشاست نزدیک 50 نفر باش خوشبخت شدن حتی زن های سن بالا شرطش، رعایت ترک. گناه مداومت تا زمانی که خواسته تون را بگیرید هست ودوتا دو رکعت بخونین بشه 4 رکعت بعد 300 بار تسبیحات اربعه بخونین سبحان الله والحمد الله ولا آله الا الله والله اکبر. هرنوع انرژی منفی طلسم اینا را باطل میکنه کلا پاکسازی کننده هست 

نماز جعفر طیار 50 نفر حاجت محال گرفتن خودم ام گرفتم یه روش ساده میخوندیم نه روش مفاتیح ترک گناه هم. ...

عزیزم میشه بگی چطوری؟

برای شغل و موفقیت هم میشه؟

چندبار خوندید؟یه جا دیدم نوشته بود روزهای جمعه باید بخونیم آره؟

ببخشید سوالام زیاد شد خیلی نیازمندم به رسیدن به حاجتم

سلام ممنون از تاپیک خوبتون ی خوابی دیدم که بیمارستان بودم حالم خوب نبود یکی از فامیلا که فوت شده اوم ...

عزیزم حدیث کسا برای حضرت فاطمه اس 

حتما بخونش قطعا برات مشکل گشاست

از نذر ۱۲۴هزار صلوات ،نذر زیارت عاشورا برای شهید نوید صفری از نذر صلوات برای شهید ابراهیم هادی ،نذر سیب برای شهید جهان آرا ،نذر ۱۴ عدد مثلا بیسکویت یا لقمه پنیر سبزی..برای حضرت رقیه ،نذر نماز استغاثه حضرت زهرا س ،نذر ۱۲هزار یا علی به نیت امام علی ع نذر ۱۰۰ تا سوره حمد برا حضرت ام البنین نذر نماز حضرت ام البنین که روز  جمعه خوانده میشه نذر نمک برای حضرت زهرا س نذر نماز استغفار حاجت گرفته ام 

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
بیشتر ببینید