2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84153 بازدید | 1695 پست
یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

دعای یستشیر رو روزی چند بار بخون وهر روز بخون تا چند ماه برای باطل کردن طلسم. وجادو. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا بگید واسه بچه دار شدن چ نذری کردید؟ چله حدیث کسا خوندم حشر خوندم 14روز نماز حضرت علی اصغر خوندم ختم قران واسه شهید ابراهیم هادی و سامانلو خوندم چله سوره مریم هم برداشتم 1هفته دیگ تموم میشه دعای مقاتل صدبار خوندم دیگ نمیدونم چکنم از کدوم نذر حاجتم بگیرم

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻

با اجازه ی استارتر عزیزم 

اینارم من بگم‌ : روز شروع چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی { یعنی استارتش } ؛؛؛ و روز رفتن به دنبال حوائج و یا شروع کسب و کار در روز یکشنبه و یا پنجشنبه باشه { شب یکشنبه و یا شب پنجشنبه هم میشه } که اون روز اولش نباید روز نحس باشه ( استارت ) و پربود هم نباشه از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشه .

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری : سدت نحوستش حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره سرچ کنید .  *** مثلا اگه فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛ اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ) ؛ روز کسوف و یا خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن‌

دخترا من توی ازدواجم به مشکل برمیخوردم همش خواستگار زیاد داشتم ولی نمیشد 

خودمم دختر زیبا و محترم و تحصیل کرده بودم 

نماز شب میخوندم و کره ازدواجم باز شد و عقد و ازدواجم باهم شد❤️