2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85005 بازدید | 1695 پست
من گاهی حالم بد بود ی دونه می‌فرستادم ولی قطع نمی‌کردم ولی ی چیز محال رسیدم انگار معجزه بود برام اتف ...

ای جان

مرسی

اگه یه روز یادمون بره بفرستیم چی؟ باید چکار کنیم

برای شما چقدر طول کشید تا همشو بفرستی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از زیارت عاشورا نتیجه گرفتم، از روز عاشورا باید بخونی تا روز اربعین، روزی یه بار. هر سال خوندم به ...

چندییین ساااال هست می خونم کوچکترین تغییری تو زندگیم نشد که بدتر شد.... در عجبم تمام کارهایی که تو تاپیک گفته شد خیلی سخت ترش رو انجام دادم بگید ذره ای توفیری بشه....چهار سال مسجد جمکران رفتم با تمام آدابش، چندین بار پیاده روی اربعین و و و.... تا این حد فرق و بی عدالتی.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
دوتاشو باهم بخون یا نخواستی دعای معراجو هر روز بخون و فقط شب پنج شنبه ۱۴ تا نادعلی و ۱۰۰ تا صلوات بع ...

عزیزم اسم مامانشو نمیدونم ولی تا چهل روز؟

اینجام فکر کنم یکی اینکارو کرده بود

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

ای جانمرسیاگه یه روز یادمون بره بفرستیم چی؟ باید چکار کنیمبرای شما چقدر طول کشید تا همشو بفرستی

من همه روزا حتی شده بود خیلی کم میگفتم جایی خوندم نوشته بود باید مداومت داشته باشیم 

من تقریبا هر بار شروع کردم چون آخرش صلوات زیاد می‌فرستم ی ماه تموم میشه 

واقعا لطف خدا شامل حالم شد من برا آزمون فرهنگیان هیچی نخونده بودم فقط با توکل بر خدا رفتم قبول شدم 

اگر بجای حق شناس زیارت عاشورا با صد سلام و لعن بخونیم خوبه؟ من دوبار حق شناس گرفتم ولی نتیجه ای که ...

سلام عزیزم بله عزیز کلا شما رعایت کنید اصول رو مثلا گناهی غیبتی نباشه سر ساعت مشخص بخونید  بعدش هم دعای علقمه اینطوری هم عالیه . میتونید هم  همین رو هدیه کنید به ائمه یا شهید خاصی شهدای با کرامت زیاد هستند مثل شهید نوید صفری خودشون در وصیت نامه شون نوشتن که این زیارت رو هدیه کنید یا به نیابتشون بخونید حاجت میدن سرچ کنید حاجت روایی زیاد داشته چون اینطوری هم ثواب زیارت رو میبرید هم روح شهید دعاگوی شماست و در حاجت دادن کمک کننده هست 

من همیشه میگم هر دعایی باشه ولی مداومت باشه زیارت عاشورا با صد سلام و لعن هم خیلی خیلی قوی هست . 

اگر وقت نداشتید چله سوره حشر هم عالیه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
از نماز شب چه حاجتی گرفتید؟چرا من انقد حس خوب بهش دارم

خیلی حاجت گرفتم اونم حاجتی که امیدی نداشتم نماز شب نماز عاشقیه...بین خدا وبنده مخصوصا اینکه موقع حرف زدن باهاش گریه ات بگیره اگه به صلاح باشه نه نمی گه ❤️امیدوارم حاجت روابشید

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
بیشتر ببینید

بچه ها من چله زیارت عاشورا رو که هدیه به شهیدنوید صفری هست رو خیلی شنیدم خیلیا حاجت محال گرفتن خودمم می خوام ان شا ٕ الله شروع کنم❤️💚 

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
بیشتر ببینید
خیلی اینجا چله برای ازدواج معرفی کردن بهمتقریبا همشونو یکی دوباری گرفتم الان میخوام یه سوره یا ذکری ...

عزیز سوره حشر که کوتاه هست هر روز بخونید ادامه بدید 

نماز جعفر طیار هم مخصوص ازدواج هست منم اعتقاد دارم بهش . نماز جعفر طیار رو که شما میتونید مثلا روز جمعه یا روزهای خاصی بخونید . ببینید کدوم براتون راحت تر باشه و به دلتون هست . 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید

اولین تاپیک منم در مورد همینه اونجا همه رو نوشتم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید