2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84967 بازدید | 1695 پست
هر روز بخونم؟ تا کی بخونم،تا خوب شدنش میشه یه معجزه بشه برام،هیچ لذتی از جونیم نبردم هر روز ارزوی مر ...

عزیزم، من تاپیک هاتونو دیدم ، فکر نمیکنم بچتون در آینده مشکلی داشته باشه ، اگه مسئله فقط بیضه باشه ، چون یکی داره دیگه ، درسته ؟ دکتر چی گفته ؟

دوستان غصه ازدواج و این حرف ها رو نخورید الان کلا  سن ازدواج بالا رفته . تا هر چه مقدور هست فعالیت  اجتماعی ، دیده شدن در اجتماع ، توسل به ائمه و..... دعا ، نماز  رو بخونید از برکت خداوند همه چی درست میشه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مدام ورد زبونتون باشه اصلا نا امید نشید در یخچال بچسبانید هر زمان مشغول کار کردن هستید تکرار کن ...

ممنونم حاجت روا باشید انشالله❤🌼🌱

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بیشتر ببینید
بی معرفتی؟نگو عزیزم مگه از خاندان اهل بیت مهربونتر و بامعرفت تر داریم یجا خوندم نوشته بود ما در کیفی ...

مرسی عزیزم

چشم ❤️

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
همینحا بگو عزیزم بقیه بعداً میان بخونن هم استفاده کنن

معجزه ای خدا رو تو زندگیم از طریق نماز شب دیدم 

راه برام باز کرد خیلی سختی کشیدم اما تا امید نشدم خیلی سختی کشیدم برید سمت خدا خودش بلده چیکار کنه به بزرگیش قسم 

عزیزم، من تاپیک هاتونو دیدم ، فکر نمیکنم بچتون در آینده مشکلی داشته باشه ، اگه مسئله فقط بیضه باشه ، ...

مممنون که به فکرم هستی،اون یکی بیضش هم کوچیکه،اخرین باری که دکتر رفتم خیلی ناامیدم کردن گفتن پسرت به بلوغ نمیرسه،مرد نمیشه،میدونی از اون موقع دیگه دلم مرده،واقعا نمیدونم چیکار کنم دارم ذره ذره اب میشم،فکر اینده داره دیونم میکنه که چی میخواد بشه

عزیزم من هم چهل به بالا بودم ازدواج کردم کلی ختم قرآن و دعا و نذر و نیاز انجام دادم و نشد تمام خواه ...

متشکرم عزیزم.... باغچه ای ندارم... 

(خسته تر و دلشکسته تر از این حرفهام ... 😔) 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
به کدوم روش نماز استغاثه ب امام زمان خوندید؟

اینه البته دعای بعدشو فقط خط اولش و کپی کردم

برای استغاثه از محضر امام زمان عجل الله، دو رکعت نماز به نیت امام زمان بخوانید. در برخی از منابع سفارش شده است که در رکعت اول بعد از خواندن سوره حمد، سوره فتح و در رکعت دوم بعد از سوره ی حمد سوره مبارک نصر را قرائت نمایید.

بعد از خواندن نماز رو به قبله و در زیر آسمان بایستید و بگویید:

سَلامُ اللَّهِ الْکَامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعَامُّ وَ صَلَوَاتُهُ الدَّائِمَهُ
سلام کامل، تمام، همه جانبه و فراگیر خداوند و تحیت و درود همیشگى