2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 80085 بازدید | 1695 پست
ان شاالله عزیزم فقط ازت خواهش میکنم به بچه دارشدن فکرنکنی بی خیاااال بی خیاااال شو همین الان بسپاربه ...

کاش خدا بهم یه بچه صحیح و سالم بده بهم من داخل شهر غریبم نه دوستی دارم تا آشنایی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چله زیارت حضرت معصومه س قبونش برم رو فراموش نکنید. بانو مهربانه حاجتم رو نمیتونم بگم .‌

تو حرمش بارها بارها بارها زیارت عاشورا و بقیه دعاها رو خوندم با اینکه برام بسیار سخت بود از دو تا استان اونورتر برم پیشش نکرد یه نگاه کوچیک بکنند.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

راستی اسی جان دعایی میشناسی برای آرامش و جلوگیری از دعوا و تنش توی خونه؟ 

چون توی خونه ما خیلی دعواهای شدیدی میشه انگار همه به خون هم تشنه ان...هرچی تو نی نی سایت گفتن خوندم اما هنوزم....

و دعا برای رفع بلا؟

راستی اسی جان دعایی میشناسی برای آرامش و جلوگیری از دعوا و تنش توی خونه؟ چون توی خونه ما خیلی دعواها ...

عزیزم خیلی چهارقل آیه الکرسی حمد و قدر و کوثر بخون 

سوره جن هم تونستی حتما بخون

عزیزم خیلی چهارقل آیه الکرسی حمد و قدر و کوثر بخون سوره جن هم تونستی حتما بخون

آیت الکرسی و سوره کوثر صدتا صدتا میخونم

چهارقل هم زیاد میخونم

نادعلی زیاااد میخونم صوت  سوره مجادله و بقره و ...گذاشتم

سوره جن امتحان نکردم....میخونم

ممنونم 🌼

من خودم قصد ازوداج ندارم ولی هربار میخونم بله خواستگار میاد برام حدود 50 نفری با این نماز راهی خونه ...

چقدر خوب که برای شما جواب داده ولی من بارهااااا خوندم ولی هیچ جوابی نگرفتم.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
عزیزم گفتن حدیث کساء انشاالله خدا به هر دوتامون بچه صحیح و سالم بده امسال🤲

مرسی گلم ان شاالله من همیشه برای همه ی مادران منتظر دعا می‌کنم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
باید قبلش نیت کنیم که سوره واقعه رو برای رزق میخونیم؟

اره عزیزم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

لطفانماطشو رو بگین طریقه خوندش رو ممنون میشم از لطفتون

دوتا دو رکعت بخونید شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعد 300 بار تسبیحات اربعه بخونین سبحان االله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر