2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 80087 بازدید | 1695 پست
سلام عزیز می‌دونم چی میگید اما باید ادامه بدید دعاها رو رها نکنید ، همین زیارت عاشورای حق شناس رو من ...

اگر بجای حق شناس زیارت عاشورا با صد سلام و لعن بخونیم  خوبه؟ من دوبار حق شناس گرفتم ولی نتیجه ای که میخواستم نگرفتم

واقعا نمیتونم بخونم چون وقتش ندارم یا میگن نباید صحبت کنی بینش ولی مامانم وسط خوندن منو صدبار صدا میزنه منم مجبورم جواب بدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چطوری هس

دو تا دورکعت بخون عزیزم شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدم 300 بار تسبیحات اربعه بخون سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. بینش حرف نزن مداومت کن تا هرزمان خواسته ات را گرفتی هرروز بخون شرطش ترک گناه هست ولی معجزه میکنه خدایی 

سلام قوی ترین : زیارت عاشورای حق شناس بعد چله ی سوره حشر ، سوره طه مداومت داشته باشند پشت سر هم اد ...

خیلی اینجا چله برای ازدواج معرفی کردن بهم

تقریبا همشونو یکی دوباری گرفتم 

الان میخوام یه سوره یا ذکری انتخاب کنم هروز بخونم تا نتیجه

یکی از کاربرا میگفت نماز جعفرطیار به هرکی گفته خونده بهترین حالت ممکن پیش اومده براش

خودم از سوره حشر نتیجه زیاد گرفتم

نمیدونم کدومو بخونم

بچه ها من ی مدته از حاجت روایی شدید ناامید شدم

چ‌دعایی بخونم امیدم برمیگرده😭💔

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

شده برای ازدواج بخونین؟

من خودم قصد ازوداج ندارم ولی هربار میخونم بله خواستگار میاد برام حدود 50 نفری با این نماز راهی خونه بخت شدن ازدواج رویایی یک زن مطلقه سه تا داماد داشت بش یاد. دادم با مجرد وکیل ازدواج کرد سر 9 ماه هرروز میخوند هرروز براش خواستگار می‌آمد زن 50 ساله فکر کن آجی معجزه میکنه اگه ترک گناه بگیری 

دعا انرژیه و سلاح مومن اگر میدونستید چقدر قدرتمنده یک لحظه ام دست از عبادت نمیکشدید

عبادت‌ کردن با نذر چله برداشتن فرق داره عبادت یعنی خدا رو‌پرستش‌کنی و ازش تشکر کنی و از گماهات‌استغفار کنی‌نه تا خواسنه داری ۴۰‌روز بنده بشی

من خودم قصد ازوداج ندارم ولی هربار میخونم بله خواستگار میاد برام حدود 50 نفری با این نماز راهی خونه ...

منم میخوندم بعضی وقتا 

ولی خواستگاری میومد که اصلا اونی که میخواستم نبود 

بخاطر همین دلسرد میشدم خیلی

میخواستم ببینم شده باشه شما یا بقیه بخونن قبل مورد ازدواجشون کسایی خواستگاری کرده باشن همزمان با خوندن نماز که اصلا اون موردی که میخوان نبوده باشه؟