2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 76966 بازدید | 1647 پست
سارا جان همه حاجت هایی دارن که دیرتر گرفتن یا نگرفتن ‌ هر آدمی هزاران خواسته و آرزو داره یه وقت فکر ...

چهل به بالا هستم مجرد کار درست و حسابی هم ندارم.... حتی اگه نزدیک ٢٠ سال حاجت نگرفته باشید.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بازم نذر کن این ذکر رو۱۳۳بار هروز تا۴۰روز بگو،آقا خیلی مرده انشاالله کمکت میکنه،بهش توسل کن حتما،خوا ...

من هم نگرفتم... یعنی هر چی رو میزنم نمیدن.... 😔

سالهاااااست بی جوابم.... مادرم هم گذاشت ورفت.. تنهای تنها با دلی شکسته ام ..... 😔

عزیز شما با  یکی از ائمه یا شهدا ٱنس  بگیرید و عکسشون رو حتی در خونه نصب کنید اون فرد شبانه روز مواظب شما خواهد بود ، خدا هیچ بنده ای رو رها نمیکنه . از اقواممون چند تا خواهر هستن که مادر و پدر فوت کرده در دوران کرونا چند تا خواهر حدود سن ۲۰ و کمتر. بدون برادر و فردی که کمک کنه الان خدا کمک کرده از خواست خدا خواستگار اومد براشون و ناباورانه ازدواج کردند و بچه دارند و حتی هنری که درآمد خوبی دارند و سر خونه زندگی خودشون هستن خدا براشون جوری ساخته که الان بهترین زندگی ها رو دارند در حالی که همه شبانه روز غصه اینها رو میخورند که بدون درآمد خاصی و پدر چطور می‌خوان به زندگی ادامه بدن اما خود خدا اگر نعمتی رو گرفت در نعمت های دیگری رو به روشون باز کرد و خدا هیچ بنده ای رو رها نمیکنه این رو ما با چشم دیدیم دیگه از این سخت تر در دنیا نیست اما ما با این علم و دانایی و اطلاعات نباید ناشکر  باشیم . شما با یک شهیدی ٱنس بگیرید براشون دعایی بخونید هر روز یا حرف بزنید باور کنید اون مراقب می‌کنه از شما و دعاگوی شما میشه  و هیچ وقت احساس تنهایی نمیکنید ما اولیا و ائمه و شهدا داریم نباید غصه بخوریم 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
اره دقیقا خودم مشکلم ازدواجه و بابتش بسیار تحقیر و سرزنش شدم الانم در مورد همهههههه چنین افکار تحقیر ...

وقتی این فکرا میاد سراغت ، به خودت بگو من چون وسواس فکری دارم الان این مسئله رو توی ذهنم مسخره کردم پس اشکالی نداره 

وقتی یه مدت این فکرو بکنی و دیگه حس گناه نداشته باشی کم کم افکارت بهتر میشه 

چهل به بالا هستم مجرد کار درست و حسابی هم ندارم.... حتی اگه نزدیک ٢٠ سال حاجت نگرفته باشید.... 😔

عزیز غصه نخورید شما همین سایت رو مطالعه کنید روزی نیست که فردی  تاپیک نزنه که مجرد هستن و سن بالا و غصه ازدواج و کار رو میخورند الان همه سن ها بالاست ما که در اجتماع میبینیم الان حداقل یک مورد و دو مورد در تمام خانواده ها هست من می‌دونم چقدر سخته ، باید هم آدم نگران باشه اما من گفتم که همین نذر حق شناس خیلی قوی هست مثل معجزه هست شما رو مثل خواهر خودم دوست دارم من خواهش میکنم بچسبید به همین زیارت و ادامه بدید و دیگه نگید سن من زیاده . امام حسین ع مثل یک اکسیر هست هر روز حتی در طول روز توسل کنید به امام حسین ع از خود حضرت بخواید سنتون تاثیری در آیندتون نذاره و از لحاظ بدنی و بقیه مسایل مشکلی به وجود نیاد و دیگه این غصه رو رها کنید وظیفه ما فقط دعا هست کار دیگری نمی‌تونیم انجام بدیم فقط ائمه که قدرتشون زیاده از درگاه خداوند میتونند این دنیا رو برای ما خوب کنند دست هیچ بشری نیست 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
عزیز شما با یکی از ائمه یا شهدا ٱنس بگیرید و عکسشون رو حتی در خونه نصب کنید اون فرد شبانه روز مواظ ...

تو اتاقم نصب کردم نه یه شهید یه عالمه شهید.... 
 بعد رفتن مادرم در حد خون و خونریزی خونه ارثی مون جنگ شد دادگاه و پلیس کشی.... داغ مادرم کم بود داغ مسخره کردن‌های یکی از وراث بهش اضافه شد که چرا برای مامان گریه می کنی... آنقدر بدبخت شدی که هر روز سر مزار مادر میری و و و تو پتو گریه میکردم که بهم نخنده.... به مادرم خیلی وابسته بودم ۴ سال بخاطر خیانت پدرم رو تخت افتاد و من ازش مراقبت میکردم.... سالها جمکران رفتم با تمام آدابش، زیارت عاشورا با تمام روش‌ها، چله حشر،طه، سوره های مختلف، یس سیدالشهدا، نماز شب، نماز جعفر طیار، حرم امام حسین حرم امام رضا، شهدای انواع شهرها(خیلی هاشون رو با بدبختی سر مزار شون رفتم)، انواع چله های صلوات، توسل به حضرت ابوالفضل، ام البنین، حضرت زینب، ام کلثوم، رباب، حضرت علی اصغر (انواع نذر شیر)، حضرت قاسم، علی اکبر، ٧٢ شهید کربلا، ارواح حادثه کربلا، خادم امام رضا و امام حسین شدن، توسل به همه امامان و ١٢۴ هزار پیغمبر، پیاده روی های اربعین، از همه التماس دعا خواستن، نماز استغفار، انواع نمازهای استغاثه، نذر امام جواد به روشی که تو سایتشون هست، نذر کودکان کار، نذر حیوانات، انوع نذر شمع، نذر کارتن خواب، نذر شله زرد، فرنی، سوره تکاثر، آیت الکرسی، معراج، روزانه ٣ بار دعای توسل خوندن، حتی روزی نزدیک، ٣٠ هزار استغفار گفتن، تا ۶ ماه حدیث کسا خوندن و و و.... هیچی.... 😔