2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84967 بازدید | 1695 پست
عزیزم سلام اول از همه با دلت پاکت برای منم دعا کن بعد سه سوال دارم ، عزیزم باید به معانی هم توجه کنی ...

آره عزیزم به نیت پدرت بخون

برای یادگیری زبان تو تلگرام  یه عالمه دوره هست استفاده کن و بخون  همشون رایگانن و مهارتم به نظرم خیاطی عالیه برای اونم تو تلگرام دوره هست سرچ کن میاره برات  اینم رایگانن

و‌اینکه خصوصیات فردی که میخوای بنویس رو کاغذ هرچی که میخوای 

بعد هر روز صبح که بیدار میشی بخون این خصوصیات رو و هرشب قبل خواب بازم بخون

و بابت ازدواجی که میخوای چله بردار قطعا جواب میگیری

دعای معراج هر روز بخونی بهتره 

چله دخان

چله شعرا

چله حدیث کسا

۱۲۴ هزار صلوات 

چله زیارت عاشورا

و هرچی که دیگه خودت دوست داشتی 

فقط نه نوشته هات و‌نه چله ها و دعاهاییکه میخونی به کسی نگو حتی خانواده

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

ذکر یا مانع رو ۱۶۱ بار بگو هرچی بگی گوش میکنه سوره مزمل و طلاق رو تا میتونی بخون بعدش هم اقتدار دادن به مرد رو تونت بزن یاد بگیر خیلی تو روابط زناشوییتون تاثیر گذاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه ساعت خاصی نداره تو یه روز ممکنه سه تا بخونی یا یه دونه فرقی نداره

من هرچی نوشتی خوندم نشد!

سحر دارم هی باطل میکنم نمیدونم میشع یا ن .‌..نماز قضا زیاد دارم..پیوسته نخوندم نماز...و خیلی گناهان دیگ..ولی دعا زیااااد خوندم نشد!۶۰ یس خوندم..حدیث کسا..چله زیارت عاشورا..حق شناس نیابتی.. نمیشه انگار..ی عالمی هم بهم گف عجله نکن ت ازدواجت چون خوب نی برات..راستش ترسم برم داشته 😔😔خیلیی ناراحتم..همه متاهل شدن الا من..قیافه همچی خوبه خداروشکر..ولی دشمن زیاد دارم..انگیزه درس خوندنم رو ۱۰۰۰بود الان شد ۰.چ غلطی کنم اخه..پشت کنکورم مثلا..نمیتونم بخونم حداقل ۲ ماه رو..موندم..شرمنده پدر و مادر میشم آخر.. خیلی حالم بده خاهر..کاش دعام کنی..چ دعایی بخونم من دیگ؟؟ب شدت هم استرس دارم و وسواس همچی دارم..از استرس گاها پناه میبرم ب خود...خیلیی بدع..نابود شدم..کمکم کن لطفا.

الهی خدا خیرت بده..خوش باشی همیشه..ی پسری هست نمیدونم منو دیده یا ن..میخاد کسیو یا ن..ولی خیلی دلم میخاد بیا ت زندگیم..عالی هستن

.چ کنم؟؟

کسی شصت یاسین هدیه به حمزه سید الشهدا خونده؟؟؟؟

سلام بله تجربه دارم  حاجت گرفتم  مجرب هست 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید

ذکر مخصوص حضرت ابوالفضل عباس {علیه السلام} عالیهه تا۴۰روز.

و

نذر یاسین خانم ام‌ البنین{سلام الله علیه} آسونه اما توضیحش طولانی،اگر خواستید درخواست بدید،چون توضیحش طولانیه

من هرچی نوشتی خوندم نشد!سحر دارم هی باطل میکنم نمیدونم میشع یا ن .‌..نماز قضا زیاد دارم..پیوسته نخون ...

عزیزم میدونستی انسان با انرژی خودش به  طلسم و جادو قدرت میده وقتی ارتعاش و فرکانست بیاد بالا هیچی روت تاثیر نداره 

شک و ترس توی ذهنت باعث میشه احساس ضعف کنی و دعاهات جواب داده نشه خودت داری مانعش میشی 

ازدر قدرت دعا کن 

اون طلسم و جادویی که میگی خداوند مقابل توی انسان به سجده درشون اورد 

بعد تو الان قدرت اونارو بیشتر از خودت و خدای خودت میدونی ؟؟

به خودت بیا و تموم کن ضعف رو

تو تاپیک راجعب جذب کسی میخوای و ازدواج گفتم بخون عزیزم♥️

چرا من نگرفتم😭

مداومت داشته باشید ادامه بدید  . منم گاهی اوقات سریع حاجت نگرفتم ادامه دادم 

همین سوره طه که برای حاجت خاصی بود چند سال قبل تازه بعد شش ماه داشت نتایجش برام  مشخص میشد 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید