2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84991 بازدید | 1695 پست
تجربه من و دوستان : برای شغل انواع نذر برای امام حسن مجتبی ع یا حضرت ام البنین س همکارم با نذر برا ...

چطوری نذر امام حسن ( ع ) کنیم عزیزم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

سلام عزیزان

میشه ی ختم یا نذر یا هرچی بهم معرفی کنید که تمام مشکلاتم رو حل کنه؟؟؟

مشکلات زیادی تو زندگیم دارم.هم شخصی هم خانوادگی

جادو و طلسم و چشم زخم،مالمون رو از دست دادیم،بیماری اعضای خانواده،جدایی و نفاق بین اعضا،خیانت،فامیل،دوست ،آشنا مارو اذیت میکنن،بی آبرویی،میخوام از این خونه ای که هستیم برای همیشه بریم،تو اعضا خانوادم یکی منو اذیت میکنه، مشکلات شخصی خودم 

می‌خوام همش حل بشه

میشه کمکم کنید🙏🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای ازدواج موفق کدوم شده که خیلیا اینجا نتیجه گرفتن ؟ دوستم داره ۳۱ رد میکنه خودش خیلی اذیته وگرنه به نظر من اوکیه سنش هنوز . میخوام براش شروع کنم کسی اگر واقعا نتیجه دیده بگه🥺♥️

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

سلام لطفا راهنمایی میکنین من یه نذری کردم یکبار ک چندتا شیرخشک بدم به نیازمند کسی ک بچه داره یا بچه های بی سرپرست نمیدونم کجا اداش کنم ن اصلا نمیدونم شیرخشک چ مدلی هست قیمتاش چطوره و اینکه به کی بدم ادمشو از کجا پیدا کنم

نذر برای امام حسن چه جوریه عزیزم توضیح میدید

همکارم سفره حضرت رو نذر کردند و مبلغی کمک به نیابت  حضرت به مسجد محل خودشون و اینکه روزانه صلوات یا دعایی رو برای حضرت میخوندند . 

اگر بخواهید سریع از حضرت حاجت بگیرید سفره امام حسن ع که در حد توان براشون در منزل روضه بگیرید و پهن کنید میتونید نذر دیگری هم بکنید به دلتون هست و توان خودتون 

میتونید هم نذر صلوات یا سوره های قرآن کنید 

این نذر امام حسن ع  تجربه دوستانم بود  . 

خودم که از حضرت ام البنین س حاجت ها گرفتم و  واقعا دیگه اینقدر من رو شرمنده کردند وظیفه می‌دونم همیشه معرفیشون کنم به دوستان منم انواع نذر برای حاجتم به نیت ایشون برداشتم نذر ۱۰۰۰ صلوات و بیشتر ، سوره حمد ۱۰۰ تا و بیشتر ، نذر نمک ، پول و...... 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
اسی میشه پول نذر کرد؟ مثلا صد هزار بندازی تو صندوق

بده ب کودک کار دختر 

برادرم ی بار ۵۰تومن داد ب کودک کار دختر 

دختر هم بزرگ بود بنده خدا شیشه ماشین پاک میکرد شب ساعت ۱۰ ۱۱ پول رو داد فردا صبح مشکلش حل شد 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

سلام لطفا راهنمایی میکنین من یه نذری کردم یکبار ک چندتا شیرخشک بدم به نیازمند کسی ک بچه داره یا بچه ...

برو شیر خوارگاه شهر تون. اونجا بپرسید

همکارم سفره حضرت رو نذر کردند و مبلغی کمک به نیابت حضرت به مسجد محل خودشون و اینکه روزانه صلوات یا ...

ممنونم عزیزم. اجرت با صاحب الزمان ( عج ). 

عزیزم همه رو تاپیک گفتم واسه مال وثروت ۴ تا سوره که گفتم و ۴۰ تکاثر تو روزایی که گفتمو ۱۰۶۰ مرتبه ذک ...

حتما باید از شنبه شروع بشه یا از امشب هم‌میشه مثلا ؟ 

و همشون سر تایم مشخص باید باشن ؟ 

مثلا در طی این چهل روز ، هرروز حتما ساعت نماز صبح یا نماز ظهر و یا متفاوت هم میتونم بخونم تایمش رو ؟؟ 

عزیزم همه رو تاپیک گفتم واسه مال وثروت ۴ تا سوره که گفتم و ۴۰ تکاثر تو روزایی که گفتمو ۱۰۶۰ مرتبه ذک ...

و اینکه عزیز دلم این چله هایی که اینجا گفته شد رو من یادداشت کردم 

میتونم همشو باهم استارت کنم یا نه ؟ بترتیب امتحان کنم برای هر نیت ب نوبت ؟ 

خدا خیر بده بهتون 💚💚