2777
2789

اگه بیاد عین عکس نباشه می تونم مرجوع کنم ؟ 

بعد گفتم عکس غیر ژورنال لطفا بفرستید . گفت همون عکساس که گذاشته و چند تا غرفه اون عکس رو دارن . بعد من همینو بهش گفتم گفت چون عکس لباس کارگاه اصلیه . چی کار کنم حالا ؟ 

نه مرجوع نمیکنن

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

بعضی پیجا ضمانت مرجوعی دارن ولی بیشترشون نه

بعدش ی تولیدی برا چند تا انلاین شاپ لباس اماده میکنه بخاطر همین عکساشون شبیه همه

البته بعضیا هم کلاهبردارن و از عکس پیجای دیگه استفاده میکنن 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی پیجا ضمانت مرجوعی دارن ولی بیشترشون نهبعدش ی تولیدی برا چند تا انلاین شاپ لباس اماده میکنه بخاط ...

آخه من این لباس رو از غرفه باسلام می خوام بگیرم بعد جالبه 14 تا غرفه این عکسا رو گذاشتن😂

من خودم انلاین شاپ دارم گلم. بعضی کارها عینا همون کار رو ژورناله البته باید یکی دو درجه اختلاف رنگو درنظر بگیری. میتونی مدلو بزاری شاید غیر ژورنالشو داشتم

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بیشتر ببینید