2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85025 بازدید | 1695 پست
خب تا چند روز باید خونده بشه؟ هزار فرازه

صد فرازه عزیزم  

میتونی روزی پنج تا فراز بخونی و بعد هرکدوم یه دونه یاسین 

میتونی روزی یه دونه بخونی تا ۱۰۰ روز

فقط دقت  کن هریاسین بعد هر فراز باشه  بعد برو فراز بعدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ازدواج با آدمی که دلت براش غنج می‌ره و خودش نمیدونه چی پیشنهاد میدین خواهرای عزیز

تو تاپیک گفتم 

ولی کلا واسه عشق دعای معراج و نادعلی خیلی جواب میده تاپیکارو بخون 

میتونید چله سوره دخان هم بگیرید عزیزم♥️☺️😍

مرسی که گفتی عزیزم زیارت عاشورا عادی برداشتم چله ولی حق شناسو تاحالا امتحان نکردم

سلام عزیزم خواهش میکنم .عزیز واقعا واقعا معجزه هست فراتر از معجزه فقط تا میتونید گناه نکنید یا  خودتون بخونید یا بدید نائب که البته فقط همون خود کانال ایتا مربوط به سید ابراهیم که دوست ایت الله حق شناس بودند معتبر هست نه بقیه (خواهرشون نائب میگیره ولی هزینه ۱ میلیون و پانصد هست ) یا خودتون بخونید اون ایام عذر  بدید یک فردی همون دو رکعت نمازش رو بخونه دیگه نیازی به هزینه نداره  . اگر با یک چله کسی حاجت نگرفت چله دوم ، سوم ولی همون چله اول نشانه و جواب میده 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
سلام عزیزم خواهش میکنم .عزیز واقعا واقعا معجزه هست فراتر از معجزه فقط تا میتونید گناه نکنید یا خودت ...

موقع پریود خود زیارت عاشورا و صد لعن رو خودم بگم مشکلی نداره؟؟ فقط نمازبه کسی بدم بخونه اون دوران زیارت عاشوراش لازم نیس؟

اکثرا این دعاها ذکر ها که اینجا گفتید رو خوندم چند بار ختم قرآن برداشتم ختم یاسین چله عاشورا توسل هر چی بگید انجام دادم نماز شب ترک گناه چند بار ۱۲۴ هزار صلوات چرا خدا حاجتم نمیده ینی نمیبینه این همه اشک و زاری منو این همه بیچارگی منو 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ممنونم عزیزم حق شناس به چه روشه؟ نذر ام البنین چجوره؟

سلام عزیزم . 

دستور زیارت عاشورای حق شناس در کانال دوستداران آیت الله حق شناس هست من آدرس کانال رو دارم اما چون اینجا لینک رو قبول نمیکنه من آدرس رو بدون @ تایپ میکنم خدمتتون خودتون در ایتا سرچ کنید hghshenas110

معجزات رو هم همون جا در کانال ثبت شده . چندین سال قبل این روش رو از دوستداران ایشون در همه جا عنوان شد و خیلی خیلی حاجت روایی داشته دستورش رو در سایت ها هست ولی خودتون باید بخونید ولی چون عذر شرعی داریم نمیشه چهل روز پشت سر هم خوند و بعضی ها سخته براشون پس مجبور میشن نائب بگیرند . نائب هم فقط اگر از خواهر سبد ابراهیم بگیرید چون طلبه هستن. معتبر هست بقیه دروغه . بقیه کانال ها هم تبلیغ نائب میکنند با هزینه کمتر اما اصلا معتبر. نیست و بهار اینکه خود فرد بخونه  

برای حضرت ام البنین س هم شما برای هر گرفتاری یا کار روزانه میتونید بسته به سختی اون حاجت تعدادی صلوات یا سوره حمد یا تر خوراکی نذر ایشون کنید ، بیشترین حاجت روایی رو ایشون دارند و دعاشون در پیشگاه خدا مستجاب هست 

مثلاً نذر ۱۰۰ سوره حمد - نذر ۵۰۰ صلوات و....

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
اسم کانال شون چیه

در ایتا سرچ بفرمایید یک علامت @ قبلش بگذارید 

hghshenas110

بیشتر ببینید
اکثرا این دعاها ذکر ها که اینجا گفتید رو خوندم چند بار ختم قرآن برداشتم ختم یاسین چله عاشورا توسل هر ...

چرا بااشک با بیچارگی بخوای؟؟ روح خدا در توئه با عزت از خدا بخواه شک و ترس نداشته باش انتظار نکش انتظار خیلی مود بد و منفی ای هست توکل کن دعا کن و‌بعد رها کن 

درست میشه 

با این انرژیا دعا کردن فقط خودتو ضعیف تر میکنی عزیزم😍

دعا سلاح مومنه من‌ با قطعیت بهت میگم دعا کردن همیشه جوابه 

واسه محال ترینا غیرممکن ترینا